Jezive pretnje Boškovog pulena članici SNS-a: Dr*ljo, j*bo ti ceo SNS mater

Autor:

Vesti

09.12.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Jovičić, savetnica poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije objavila je poruku koja sadrži jezive pretnje upućenje od strane člana Dveri.

RepublikaFoto: twiter.com/Marija Jovičić
Marija Jovičić

Pretnje koje je dobila Marija Jovičić sadrže deugtantan i vrlo prizeman rečnik. Obilje psovki i najprizemnijih osvetoljubilvih pretnji koje pozivaju na javni linč svih onih koji podržavaju politiku Aleksandra Vučića.

- Boškov Dveraš nakon mog komentara na Instagramu na temu Boškovog pokušaja da razvali ulazna vrata Doma Narodne skupštine... Šta ovde reći dalje, osim da genije zaslužuje da peva kod tužioca za VTK... - Napisala je Marija Jovičić.

Iako predstavnici opozicije tvrde kako oni navodno ne pozivaju na nasilje, njihovi članovi ponašaju se sasvim suprotno. Ovako ostrašćeni ko zna šta sve mogu da urade kada su u stanju da iznesu ovako brutalne pretnje? Da li će Boško Obradović i ostali iz Saveza za Srbiju sankcionisati ovakvo ponašanje, ostaje da se vidi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Mirjana

09.12.2019 18:47

Suvisno je komentarisati ove pretnje ovakvo vulgarno ponasanje Dverasa. Jadnik i bednik je sam sve rekao o sebi, pokretu kome pripada i lideru tog pokreta.

Alex

09.12.2019 19:01

Strasno kakvim se govorom koriste i kakve poruke salju.

Mrmot

09.12.2019 19:02

Od dveri pametnije stvarno i ne možete očekivati.

Milica

09.12.2019 19:07

Mogu reći da ovakvo vulgarno ponašanje, ovakve pretnje, može izneti samo psihopata i umno oboleo nečovek, koji mora biti poslat na lečenje ali isključivo na psihijatriju u Centralni zatvor.