OĆE KAKI, NEĆE KAKI! TRIFUNOVIĆ: PSG nek bojkotuje, zvaću ljude da glasaju na lokalu

Autor:

Vesti

09.12.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović spreman je da podrži izlazak opozicije na lokalu, čak i ukoliko njegov Pokret slobodnih građana odluči da bojkotuje parlamentarne izbore.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sergej Trifunović

- Ako PSG donese i zvaničnu odluku da pristupi bojkotu, lično ću podržati svaku istinski opozicionu opciju na bilo kom lokalu u Srbiji, koja na izbore hoće i mora da izađe - napisao je Trifunović na svom Tviter profilu.

Po oceni Vladimira Pejića, direktora agencije Faktor plus, Trifunovićev apel imao bi za rezultat veću izlaznost, što pak, s druge strane, nije cilj dela opozicije koja zagovara bojkot.

- S jedne strane, taj komentar zvuči zdravorazumski, dok je s druge strane kontradikotoran - ili je bojkot, pa ne idete ni na jedne izbore, ili pak izlazite - navodi Pejić.

 

 

Sagovornik Srpskog telegrafa kao pozitivno navodi činjenicu da Trifunović, za razliku od SZS, ne etiketira one koji planiraju da izađu na izbore.

- Međutim, potpuno je besmisleno da se zalaže da neke organizacije iz opozicije dobiju što više glasova i da obavezno izađu na izbore ako on proglasi bojkot jer onda krši odluku o bojkotu - ne možeš da budeš u bojkotu na republičkom nivou, a da na lokalu učestvuješ. Indikativno u ovoj Trifunovićevoj poruci je to što on razmišlja da ipak izađe na izbore - zaključuje Pejić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
milan306

10.12.2019 05:24

Da li ovaj čovek zna šta hoće?Totalno je prolupao.

Miki

10.12.2019 05:53

Covece sta radis pa zar tako protiv svojih, nikada se neces dozvati pameti!

Lek Galenika

10.12.2019 06:11

Naslov je bas lep za nasu opoziciju.Naslov sve govori o opoziciji Srbije komplet .

Milena

10.12.2019 06:13

Oni se drze bojkota jer se plase izbora, a zasto Sergej misli da ce se negde na lokalu pobediti, kad ih narod ne podrzava.