SNS Šabac: Koga će da predstavlja Zelenović kada nema legitimitet ni u svojoj mesnoj zajednici

Autor: Republika

Vesti

10.12.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom najave sutrašnjeg nastupa gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića u evropskom parlamentu, oglasio se gradski odbor SNS iz tog grada javnim saopštenjem

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Zelenović

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu želi javno da postavi pitanje gradonačelniku Nebojši Zelenoviću u čije ime će sutra da govori u Evropskom parlamentu? Rezultati takozvanog referenduma koji je u nedelju organizovao upravo šabački gradonačelnik, pokazali su da Zelenović nema legitimitet da se obrati ni u svojoj mesnoj zajednici "Žika Popović" u kojoj je od ukupno 6.119 birača, poverenje dobio od njih 138. 

Dok građani, ne samo Šapca već i čitave Srbije, sa nestrpljenjem čekaju presudu za Zelenovićeve malverzacije sa budžetom grada Šapca iz 2015. godine teške fantastičnih pet miliona evra, on ne gubi vreme, već nastavlja da vodi kampanju protiv svoje države pred strancima. Nebojša Zelenović još uvek nije spreman da prihvati da su ga odbacili i najbliži susedi, pa bes zbog gubitka poverenja sugrađana preliva na neprirodnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali i svim ostalim političkim neistomišljenicima. 

U "spektakularnoj" najavi svog sutrašnjeg nastupa u evropskom parlamentu, gradonačelnik Šapca ističe da će govoriti o “svim aspektima Vučićevog režima i odsustvu minimuma uslova za normalan život bez kog nema ni slobodnih izbora”. Nadamo se da će Zelenović sutra ispraviti nepravdu od pre godinu dana kada je evroparlamentarcima u Strazburu uskratio objašnjenje kako je došao na vlast u Šapcu. A iskreno se nadamo da će svojim evropskim partnerima poneti i rezultate referenduma održanog u nedelju u Šapcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading