Đilasova politika vredi koliko i šolja kafe!

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

14.12.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Đilas je bez rada stekao stotine miliona evra, zato bi da i na vlast dođe bez izbora. Znamo da Đilas želi makedonski scenario, zato je njegov radnik Boško Obradović pokušao da upadne u RTS i Skupštinu Srbije, da bi kao u Makedoniji bilo krvavih glava, i nasilja", rekao je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Dragana Đilasa da SzS zahteva sporazum sa vlastima u Srbiji poput onog potpisanog između makedonske vlasti i opozicije po kome bi bez izbora bila formirana vlada.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro
Aleksandar Vulin

Ministar Vulin je istakao da je Đilas vlasnik vanparlamentarne stranke ali zahteva kao da je neko glasao za njega i kao da ima većinu.

- Jeste Đilas više hiljada puta bogatiji od Aleksandra Vučića ali to za Vučića nije argument, a nije ni za Srbe. Ako Đilas lepo zamoli, kao što ume da moli kad god mu treba pomoć i lična zaštita, treba ga saslušati, ako zahteva, onda slobodno može i da ćuti. Đilas ne žali za Srbima proteranim iz Hrvatske, ne žali za pobijenim u Oluji, ne žali zbog neisplaćenih penzija i opljačkane imovine Srba, ali žali za kafom u Zagrebu. Taman toliko vredi i njegova politika, kao šolja kafe - izjavio je ministar i predsednik PS, Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Maja

14.12.2019 15:35

ĐILAS NEMA POLITIKU, JEDINI CILJ MU JE DA KRADE.

Mrmot

14.12.2019 16:53

Od šolje kafe još i neke koristi,od Đilasove politike samo šteta za građane Srbije...

Rash

14.12.2019 17:01

Taj covek je izgubio poverenje gradjana kada je bio gradonacelnik i vise niko njemu ne veruje jer konstantno izmisljas afere na racun vlasti.

Mia

14.12.2019 18:54

Gradanima je draza solja kafe od Dilasovog mlacenja prazne slame,sirenja mrznje i njegove promocije nasilja!