Mirković: Ðilas je opsednut funkcijom i državnom kasom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.12.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da je jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Ðilas ponovo dokazao da je "opsednut" funkcijom i dolaskom na vlast, pa čak i bez izbora i podrške građana.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mirković i Đilas

- Opsesija da se opet dočepa državne kase i nastavi da sebi i svojim firmama upumpava milione evra kao što je to radio dok je bio na vlasti u režimu DS-a, toliko je jaka da više ni ne krije da želi biti ministar bez izbora i onog najbitnijeg, podrške građana - rekao je Mirković povodom Ðilasove izjave da bi u Srbiji, po "makedonskom scenariju", trebalo formirati prelaznu vladu do izbora.

U saopštenju za javnost, on je istakao da Srbija nije Severna Makedonija i da će se "u Srbiji, dokle god je na vlasti Srpska napredna stranka, građani pitati, oni će odlučivati i birati ljude koji će ih predstavljati, koji će se boriti za njih i koji će brinuti o svakom segmentu života".

- Hvala Draganu Ðilasu što je konačno otkrio sve karte i jasno poručio građanima da ga oni i njihovo mišljenje ne zanimaju i da ga baš briga što svi znaju kakva je štetočina bio dok je sedeo na raznim funkcijama - kazao je Mirković.

- Kada tadašnji funkcioneri naše zemlje nisu poštovali Srbiju, logično je i što nas niko drugi nije poštovao već su nas posmatrali kao otirač, a sve zbog šarlatanske i ponizne politike Đilasa, (Vuka) Jeremića, (Borisa) Tadića i ostalih perjanica tog mračnog doba - naveo je Mirković.

- Za Srpsku naprednu stranku jedino merilo uspeha jesu izbori i za nas je najvažnije poverenje građana, zato na čelu s predsednikom Aleksandrom Vučićem željno iščekujemo izbore, jer postignute rezultate niko ne može da izbriše - zaključio je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Mrmot

14.12.2019 18:10

Đilasu je vreme da ode u politiku penziju. Nema podršku naroda a to je i njemu jasno.

Branko

14.12.2019 18:32

Đilas se uvek rukovodi svojim ličnim interesom, a dolazak na vlast za njega bi značilo mogućnost da se koristi punom državnom kasom za svoje neke privatne poslove.

Pedja

14.12.2019 19:00

Djilasu je opsesija da se vrati u koznu fotelju kako bi opet mogao da pljacka nase gradjane!

nikolina

14.12.2019 19:09

Djilas samo masta kako ponovo puni dzepove i pljacka gradjane.