Vučić očitao lekciju novinaru N1: Nemojte da vičete, naučite se pristojnosti! Ugasite taj telefon, nemojte da vam se smeju!

Autor: Republika

Vesti

16.12.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na konferenciji za novinare posle otvaranja izložbe "Srbija 2019 - godina infrastrukture: Ništa više nije daleko" uputio je novinara televizije N1 da se nauči pristojnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Odgovarajući na pitanje novinara N1, koji se pozvao na pisanje nemačkog Špigla o vojnoj industriji u Srbiji i Krušiku, Vučić je ocenio da je "umešanost države u poslove sa oružjem onolika koliko smo pomagali namenskoj industriji".

Nakon toga Vučić je očitao lekciju novinaru koji je dobacivao pokušavajući da ponovo postavi pitanje predsedniku, iako je novinar N1 već postavio dva pitanja.

 

-  Nemojte da vičete. Naučite se pristojnosti - upozorio ga je predsednik.

Kasnije tokom Vučićevog govora, novinaru N1 zvonio je telefon, zbog čega ga je predsednik ponovo ukorio.

- Izgasite telefon, nemojte da vam se smeju svi ovde - rekao je predsednik.

 

Plan za budućnost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 28. decembra sa premijerkom Anom Brnabić i ministrima izložiti program "Srbija 2025".

Posle otvaranja multimedijalne izložbe "Srbija 2019 - godina infrastrukture", Vučić je novinarima rekao da će to biti plan za budućnost.

- Plan za budućnost kojim ćete se dodatno ponositi", poručio je Vučić i naglasio da je vidljivo koliko je Srbija napredovala. Zahvalio je svima koji su, uprkos svim hajkama i harangama, podržavali posvećenost u radu. Bez njih ne bismo mogli pola onoga da uradimo što smo danas uradili - dodao je Vučić.

Najavio je da će za dva dana otvoriti deonicu auto-puta Obrenovac-Surčin, a 26. decembra novih 27 kilometara Ipsilon kraka Koridora 10 prema Kelebiji i mađarskoj granici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Mrmot

16.12.2019 18:36

Ništa to ne čudi stvarno. Mada nisu ni oni krivi što ih roditelji nisu naučili manirima.

Suki

16.12.2019 18:39

Kakvo nedolicno panasanje odredjenih novinskih agencija. Da li ista uce na tim fakultetima?!

Hedona

16.12.2019 18:46

Naravno da veleizdajnicima. Srbija danas ima predsednika koji zaista radi na tome da građani žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

Pedja

16.12.2019 18:57

Novinari N1 su bahati bas kao i njihov gazda Djilas!

Odgovori 11 1