Jovanov: Đilasa će spominjati buduće generacije sa jednakim gađenjem kao savremenici

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.12.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je večeras da je nemoguće govoriti o sprezi kriminala i korupcije sa politikom, a ne spomenuti Dragana Ðilasa, kao što je, kako kaže, nemoguće govoriti o nacizmu, a ne spomenuti Hitlera.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Milenko Jovanov

- Zato je neobično da Ðilasu toliko smeta svako spominjanje njegovog imena. Brojao je koliko ga puta spominju u emisijama, koliko puta ga spomenu na sednicama Skupštine, sada i Vučiću broji koliko puta izgovara njegovo ime - naveo je Jovanov u saopštenju.

Jovanov ocenjuje da Ðilas ne shvata da se "svojom nezajažljivom potrebom da narodne pare trpa na račune svojih kompanija" sam kvalifikovao da za najveći broj građana Srbije postane "simbol i personifikacija lopovluka i kriminala", saopštila je SNS.

- I zato ne treba da se brine, jer će i u istoriji biti zapisan kao neko ko se otimačinom i zloupotrebama nepojmljivo obogatio, dok je država propadala i siromašila - kaže Jovanov.

On zaključuje da ga neće spominjati samo Vučić, već i sve buduće generacije, ali sa "jednakim prezirom i gađenjem, koje osećaju oni što su imali nesreću da mu budu savremenici i da svojim očima gledaju kako se njihovim parama od propale češke ništarije pretvorio u najbogatijeg srpskog političara ikada".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Miki

22.12.2019 18:06

Djilas ce biti upamcen kao najgori gradonacelnik Beograda u istoriji naseg glavnog grada.

Odgovori 12 0
Borko

22.12.2019 18:22

Djilasa se niko nece secati u buducnosti jer je totalno nebitan lik.

Odgovori 12 0
tinaja

22.12.2019 18:36

Djilas je lopov koji se je otimacinom obogatio dok je drzava pored njega propadala i siromasila. Narod, a pogotovo danasnje generacije to pamte.

Nata

22.12.2019 20:48

Djilasa ce uciti u savremenoj istoriji kao coveka koji je Srbiju stavio na dno u blato i razorio privredu ,unistio pravosudje.