IZGLEDA DA JE RTS RANIJE POČEO SA HUMORISTIČKIM PROGRAMOM: Jovanov prokomentarisao nastup Jeremića na javnom servisu

Autor: Tanjug

Vesti

25.12.2019

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oglasio se saopštenjem u kojem je prokomentarisao nastup lidera Narodna stranke Vuka Jeremića na Radio televiziji Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Milenko Jovanov

- Očigledno je RTS čak šest dana ranije počeo sa novogodišnjim humorističko - zabavnim programom, pa je u udarni termin doveo Vuka Jeremića da svojim nastupom uveseljava narod. Iako je ovog puta u zgradu ušao bez motorne testere i fantomke, Jeremić je bio jednako živopisan, iako nije nosio "vijetnamku“! On je tresao kavez, uređivao emisiju, postavljao urednike, pravio programsku šemu, nalagao ko mora da gostuje na RTS-u... - naveo je Jovanov i dadao:

- Otkrio je i strašnu zaveru da je balkanski „mini - Šengen“ zapravo priprema za dolazak stotina hiljada migranata, jer oni sada sede u Turskoj i čekaju da Vučić sprovede tu inicijativu, pa da krenu. Bez „mini – Šengena“ izgleda da nemaju nameru da dolaze ni u jednu zemlju iz tog sporazuma pojedinačno - podvukao je Jovanov.

 

 

Kako je konstatovao, da je emisija još malo potrajala, verovatno bismo čuli i da je Zemlja ravna, a ne okrugla, da reptilijanci vladaju svetom, kao i da su Brus Li i Elvis prisli živi, ali se kriju od javnosti.

- Narod jedino nije uspeo da čuje zašto je Jeremiću katarska ambasada iz Berlina prebacivala pare, kako se oseća njegov veliki prijatelj i finansijer Patrik Ho u američkom zatvoru, kako je mišljenje Međunarodnog suda pravde povoljno za Srbiju, kad se Albanci stalno na njega pozivaju i zašto kosovskometohijski Albanci po svaku cenu Vučića žele da izbace iz pregovora o KiM, a Jeremića stavljaju na naslovne strane svojih medija uz izjave zahvalnosti i ko se kome više divi Jeremić Aljbinu Kurtiju, ili Aljbin Kurti Jeremiću? - ističe potpredsednik Glavnog odbora SNS:

- Dakle, Vuk Jeremić svojim glumatanjem, uzdisanjem i stenjanjem jeste beskrajno zabavljao narod, ali ponovo nije dao nijedan odgovor koji je dužan da da građanima Srbije, kao što nije imao kaže ni jednu jedinu rečenicu o politici koju je smislio sa Đilasom i Boškom Obradovićem. Zato i beži u bojkot izbora, jer narod u Srbiji klovnove gleda u cirkusu, ili u novogodišnjem programu, a na vlasti želi ozbiljne i odgovorne ljude koji imaju ideju kako i kuda treba voditi Srbiju - zaključio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Natasa

25.12.2019 20:17

Jeremić je očajan u svakom smislu!

Odgovori 16 0
Joxa89

25.12.2019 20:22

Iznošenje teorija zavere Vuka Jeremića na RTS-u i jeste humor, ali crni humor.

Odgovori 17 0
M Novosel

26.12.2019 05:54

@Joxa89 - Joxa89:Ovo je najbolji dokaz da opoziciji nisu problam ni mediji ni izborni uslovi.Njima je naveći problem što nemaju podršku građana.

Iki

25.12.2019 20:28

Хахаха... он је стварно ходајући циркус!!!!