Milićević: Manjak ideja, vrhunac ludila Saveza za Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

27.12.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe SPS-a Ðorđe Milićević osudio je današnji incident koji je lider Dveri Boško Obradović izazvao u Skupštini. Milićević je, u obraćanju novinarima, rekao da se radi o vrhuncu ludila SZS, ukazujući da što čine i rade nema utemeljenu podršku građana Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević

Ocenio je da ovaj incident pokazuje da je bojkot parlamenta farsa, i da opozicija želi da bude u parlamentu, ali da u njemu nema šta da kaže.

- Povratak dela opozicije u skupštinsku salu pokazuje i koliko se nalaze u bezizlaznoj situaciji - rekao je Milićević negirajući tvrdnje da šef diplomatije Ivica Dačić ćuti na dešavanja u Crnoj Gori.

Istakao je da ovo nije ni prvi, ni poslednji put, a da je akcija imala za cilj da se pošalje loša slika o parlamentu i Srbiji.

Zbog manjka političke ideje, kako smatra, deo opozicije pribegava najprimitivnijem ponašanju.

- Ovo nije politika, ovo je nasilničko i siledžijsko ponašanje. Delovanje dela opozcije je oličenje nasilja. Ovo je još jedan pokušaj da se izazove incident kako bi se dobio prostor u javnosti i pokušalo doći do jeftinih političkih poena - kazao je on.

Milićević je kazao da mržnja ne doprinosi, ne gradi, već samo razgrađuje, a da je nama potrebna stabilnost i jedinstvo.

- Naravno da pružamo punu podršku srpskom narodu i SPC u Crnoj Gori, a sve ovo što pokušava deo opozicije u i van parlamenta ne doprinosi tome. Vlada vodi mudru i racionalnu politiku. Razgovaramo ne sukoblavljamo se. Razgovaramo da bi imali budućnost. Rešavamo otvorena pitanja kroz dijalog a ne jednostranim aktima - naglasio je on.

- Poslanička grupa SPS pruža podršku vladi i predsedniku. Uvereni smo da će kroz mudru i racionalnu politiku doći do rešenje za Srbe i SPC u Crnoj Gori - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading