PREDSEDNIK VUČIČ NA RTS: Crna Gora je 2006. postala nezavisna, da sam tada bio na vlasti SVE BI BILO DRUGAČIJE!

Autor: Republika

Vesti

30.12.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u poslednjem "Oku" u ovoj godini.

Foto: printscreen/RTS
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na samom početku govorio je o KK Crvena zvezda koja nije otputovala u Podogricu na meč protiv Budućnosti! 

- Bio sam minimalno u toku svega, ali možda je bolje za nekih sedam dana odigrati utakmicu, a ne sada da se ne desi nešto što ne želimo. Razgovarao sam sa Nebojšom Čovićem i rekao sam mu da će oni uraditi sve da organizuju sve kako treba, ali da ne možemo da mu garantujemo sigurnost. Mislim da je važno da se stvari smiruju, a ne da se tenzije podižu - rekao je predsednik Srbije na početku emisije.

- Mi izražavamo  brigu za naš narod i SPC. Ako je to moj greh ja ga prihvatam, a da prihvatam greh da sam izdajnik zato što nisam poslao tenkove u Crnu Goru, onda sam izdajnik. Crna Gora je 2006. godine postala nezavisna, i siguran sam da bi situacija te godine bila drugačija da sam ja bio na vlasti! Zato što bi se vodila pametna politika - dodao je on.

- Šta je trebalo da uradimo osim toga što smo rekli da podržavamo srpsku crkvu i srpski narod. Je li Andrija Mandić rekao da niko nikada nije uradio toliko za Srbe u Crnog Gori kao što je uradio Aleksandar Vučić. Ja to čujem i od mog Danila koji mi kaže "Tata, nešto mora da se uradi". Evo kažite mi vi šta da se uradi?, rekao je predsednik Srbije.

Kako je istakao, on bi voleo da Crna Gora uđe u "Mini Šengen".

- Ja bih voleo da Crna Gora uđe u "Mini Šengen", da li će se to desiti ne znam - dodao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Zeljko85

30.12.2019 19:40

Meni je žao što se ranije naš narod nije opametio i što ranije nije skinuo sa vlasti Tadića i njegove ljude? Jer sadašnja Vlast sa Vučićem i radi kako treba i ispravlja njihove greške.

Hedona

30.12.2019 21:00

Neka su oni postali nezavisni, ali Srbija u njihove stvari ne treba da se meša. Srbija se konačno razvija i gradi, i treba gledati dešavanja u Srbiji a ne u Crnoj Gori, mafija i SPC treba da rešava sva dešavanja u Crnoj Gori.

Ena

30.12.2019 22:33

Srbija je pokazala da je otvorena prema drugim zemljama i da sve sto zeli jesu mir i saradnja. Koliko god velike provokacije bile, moramo ostati trezveni i nijednog trena ne zaboraviti da smo Crnogorci i mi braca i da ne treba da udaramo jedni na druge!

tajson

30.12.2019 22:48

Opozicija je tada vladala, i zelela je da unisti i rasparca drzavu srbiju. Jos smo dobro i prosli tada, s obzirom da je danasnja opozicija a tadasnja vlada vladala...