Vulin: Predsednik Vučić održao govor za istoriju

Autor: Tanjug

Vesti

04.01.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da je predsednik države Aleksandar Vučić održao istorijski govor, posle koga vlast u Crnoj Gori mora da odgovori na mnoga pitanja o položaju Srba i diskriminaciji koju sprovodi prema Srbima, kao najviši domet svoje politike.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Reči predsednika Vučića reči su predsednika svih Srba i obavezuju državne organe Srbije da učine sve kako bi se Srbima u Crnoj Gori pomoglo - ističe Vulin u izjavi.

Prema njegovim rečima, crnogorski režim bi posetu predsednika Srbije srpskom narodu i SPC pokušao da iskoristi kao "povod za kukanje o ugroženosti" Crne Gore i opravdanje za nasilje.

Vulin primećuje da "Ramuš Haradinaj i Tači u poseti Crnoj Gori nisu pretnja za mir, ali je za Mila Đukanovića Vučić u srpskoj crkvi pretnja i razlog za pozivanje NATO pakta u pomoć".

- Vreme je da Srbija pokaže da ne možete voditi antisrpsku politiku, a imati ogromnu imovinu i poslove u Srbiji. Kako se odnosite prema Srbima sa kojima živite, tako će se prema vama odnositi Srbija kraj koje živite. Vučić je danas izgovorio veliku istinu, a Srbi u Crnoj Gori više nikada neće biti sami - rekao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading