Đurić: Tadiću su i odnosi s Hrvatskom prilika za napad na Vučića

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.01.2020

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Tadić čak i u srpsko-hrvatskim odnosima vidi priliku da napadne predsednika Aleksandra Vučića, kaže potpredsednik SNS Marko Ðurić i poručuje da Tadićev zaključak da Srbi i Hrvati treba da bolje sarađuju načelno ispravan, ali da počiva na pogrešnoj premisi da su Srbi i Srbija krivi, što, dodaje, nije tako.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Marko Đurić

- Prirodna je ljubav Borisa Tadića sa hrvatskim političarima koji Srbiju nazivaju šakom jada, jer Tadić je tokom svog predsedničkog mandata u Srbiji stvorio jad i bedu - naveo je Ðurić u saopštenju povodom Tadićević kritika na račun Vučića i navoda da je na čelo Hrvatske došao čovek koji Vučića naziva onim što on u stvari jeste.

Ðurić navodi da Tadić čak i u srpsko-hrvatskim odnosima u kojima, kaže, nebrojeni mrtvi i planine kostiju svedoče o tome ko je dželat a ko žrtva, vidi priliku da napadne predsednika Aleksandra Vučića.

- Govori li o Tadiću išta bolje od ovoga? Ali, i u tome se ogleda prezir Borisa Tadića prema Srbiji i građanima Srbije koji mu nisu dozvolili da na račun budućnosti naše dece doživotno sanja svoj predsednički san - poručuje Ðurić.

Tadić i njegovi hrvatski domaćini, rekao je Ðurić, isto misle o Srbima i Srbiji, i zato njihova uzajamna naklonost nije nikakvo iznenađenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Đole

09.01.2020 10:18

Imao je prilike da pokaze sta zna. Sada mu preostaje da napada one ljude koji za ovi zemlju rade dobro i gledaju da je unaprede sto vise.

Ana

09.01.2020 10:19

Tadiću su i odnosi s Hrvatskom prilika za napad na Vučića

Rale

09.01.2020 10:19

Sram ga bilo da se pojavljuje u medijima posle tolikog zla što je naneo Srbiji. Narod vrlo dobro zna šta je njegov pljčkaški režim uradio!

Milos

09.01.2020 10:28

Boris Tadić je pukao kao tikva, nikog više ne zanima šta on govori, jer narod dobro zna da je svaka njegova izgovorena reč laž.