NEMOĆ JE KOREN PROSTAKLUKA: Marinković odbrusio Jeremiću zbog uvreda na račun predsednika

Autor: Republika

Vesti

12.01.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Skupštine Srbije Aleksandar Marinković osvrnuo se na prostačke uvrede koje je na račun predsednika Srbije uputio šef Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vladimir Marinković

Marinkovićevo saopštenje prenosimo u celosti.

Bivši ministar spoljnih poslova i jedan od lidera tzv. Saveza za Srbiju Vuk Jeremić danas se prostačkim rečnikom oglasio na tviteru targetirajući po ko zna koji put predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, ovaj veliki znalac za čijeg vakta je tzv. Kosovo priznalo preko 100 drzava, razorena ekonomija zemllje bez bilo kakve vizije i znanja o vođenju naroda i drzave je uzeo za pravo da najgnusnije vređa  i optuzuje Vučića i obezvređuje njegov rad.

Znajući da im je plan nasilnog rušenja vlasti propao a strategija bojkota doživela potpuni fijasko ostalo mu je samo da u maniru uličara vređa  i omalovažava lidera koji je svoj zivot, porodicu, svu svoju energiju i znanje upotrebio kako bi Srbija bila snažnija, nezavisna, ekonomski i vojno jaka i stabilna.

 

 

 

Samo nemoć i intelektulna i svaka druga inferiornost ove osobe mogu da objasne ovako ponašanje a izgleda da je tačka na "i" bilo istraživanje američkog USAID u kojem se jasno vidi da Vučić ima nepodeljenu podrsku građana Srbije i da će njegova stranka opet maestralno pobediti na narednim parlamentarnim i lokalnim izborima, a da je podrska vašem bojkotu 1,2 odsto, dakle na nivou statističke greške.

Vučić je za nekoliko godina učinio da Srbija postane respektabilna zemlja i pouzdan partner najjačih svetskih sila, da postane ekonomski lider regiona da drastično poveća kvalitet života svojih građana i da vodi politiku isključivo u sopstvenom nacionalnom interesu. Za razliku od vas koji ste jedno govorili u Americi, drugo u Kini, treće u Rusiji a sve vreme ustvari sa Roćenom i sličnima "j…. majku Srbiji".

E to vam više neće dozvoliti ni Vučić a ni narod Srbije, Srbija će i dalje održavati odlične odnose i sa Amerikom, Rusijom Kinom ali svima onima koji žele da ovde rade i investiraju, vodiće računa o svom narodu gde god on živi a za svoje nacionalne interese će da se bori mudro, hladne glave imajući u vidu krajnji rezultat a to je uvek bolji zivot građana Srbije i očuvanje mira i stabilnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading