Jovičić o sramnom tvitu Vesne Pešić: U pozivu na atentat prepoznaje se Ðilas

Autor: Tanjug

Vesti

18.01.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić večeras je najoštrije osudio kao sramotnu i skandaloznu izjavu Vesne Pešić kojom, kako kaže, direktno poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Jovičić

- I još je veća sramota što svi znamo da ona to radi po nalogu svog finansijera i mentora Dragana Ðilasa. Rukopis Dragana Ðilasa i njegovih poltrona prepoznaje se u pozivu na atentat na predsednika Vučića, koji je Vesna Pešić direktno uputila preko tvitera - ocenio je Jovičić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, to je dokaz da "Ðilasovci postaju nervozniji", jer se približavaju izbori na kojima će građani suditi i za rad i za nerad.

 

 

- Njihov program i platforma za izbore su silovanje, nasilje, lazi o predsednikovoj porodici, motorne testere i snajperi! Njihova ideologija se zasniva na mržni prema Vučiću, jer iza njega su rezultati, auto putevi, veće plate, bolji život građana i veći ugled Srbije u svetu. I zato napadaju predsednika Vučića sa svih strana - istakao je Jovičić.

Kako je naveo, Vučić predstavlja prepreku da se Ðilas, Boško, Jeremić i njihovi poslušnici domognu državne kase koju će nemilosrdno čerupati kao što su to radili svih godina dok su bili na vlasti.

- Poručujem im da im građani Srbije to neće dozvoliti, da su izabrali put koji je svojom mudrošću i domaćinskom politikom trasirao Aleksandar Vučić i da predsednik nije sam jer uz njega je ogromna većina Srbije koja želi bolju i dostojanstvenu budućnost - rekao je Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Jana

18.01.2020 18:35

Cemu fasisticko ponasanje u politici?Zar to nije prevazidjeno?

Dana

18.01.2020 18:36

Pešicki nije mesto u politici.

Nk

18.01.2020 18:38

Sramne pretnje od strane najveceg zla medju zenama

Miro

18.01.2020 18:39

Ljudi kome treba Djilas, kome? Covek koji je ojadio drzavu i gradjane Srbije. Covek za cijeg mandata Beograd ulazi u najvece i istorijske dugove. Dividjenja druze Dilas!