GOJKOVIĆEVA O PEŠIĆEVOJ: Nadležni da reaguju!

Autor: Tanjug

Vesti

18.01.2020

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najoštrije je osudila kao zastrašujuće pretnje Vesne Pešić upućene predsedniku Aleksandru Vučiću i pozvala nadležne da hitno preduzmu mere u skladu sa zakonom.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Maja Gojković

- Pozivanjem na ubistvo predsednika Republike Srbije ne samo da je skandalozno i nedopustivo već predstavlja i krivično delo. Ovo je još jedan pokazatelj nastavka politike nasilja i izazivanja haosa, koju Đilas, Obradović i Jeremić i njihove pristalice promovišu - izjavila je Gojković.

Ona je istakla da politika linča, vešala, poziva na ubistvo ne sme da se toleriše i dopušta i zaslužuje osudu čitavog društva, saopšteno je iz parlamenta.

Gojković je navela da je Srbija demokratska zemlja u kojoj svako ima slobodu govora, ali niko nema pravo da poziva ili podstrekava na ubistvo predsednika države.

 

 

- Uverena sam da naši građani ne žele Srbiju u kojoj se upire "cev u glavu" predsedniku, ne žele Srbiju vešala i haosa, već normalnu i uređenu Srbiju koja se razvija i napreduje - poručila je Gojković.

Ona je pozvala nadležne organe da hitno i odlučno preduzmu mere u skladu sa zakonom i jasno pokažu da se ovako ponašanje, pozivanje na ubistvo predsednika, ne sme tolerisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading