Milićević: Lideri SzS pokazali šta je za njih demokratija

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.01.2020

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević izjavio je danas, povodom spornog tvita Boška Obradovića na račun Dragoljuba Mićunovića, da su lideri Saveza za Srbiju pokazali kakvo je njihovo shvatanje demokratije.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Đorđe Milićević

Milićević je ocenio da za njih demokratija počinje i završava se njihovim ostrašćenim i netolerantnim političkim stavom i da za svakoga ko misli drugačija od Obradovića, Ðilasa i Jeremića nema mesta u tom nazovi Savezu.

- Možemo samo zamisliti kako bi se osiono ponašali prema građanima kada bi došli na vlast, kada se sada prema svojim saborcima, sa kojima dele političku ideju - doći na vlast po svaku cenu, ponašaju ovako bahato i isključivo - ocenio je Milićević u pisanoj izjavi.

Kada je reč o odluci PSG da ne izađe na predstojeće izbore, Milićević je kazao da “predstavnici jedne minorne političke stranke” daju sebi za pravo da komentarišu izborne uslove koji su po stanovištu svih relevantnih činilaca neuporedivo bolji od svih dosadašnjih.

- Umesto da konačno prihvate demokratiju kao način političke borbe i na izborima pokušaju dobiti poverenje građana, demagoškim izjavama traže za sebe alibi, jer je izborni cenzus, ma koliki bio, za njih nedostižan - rekao je funkcioner SPS.

Milićević je istakao da je posle velikih napora Vlade Srbije i predstavnika vladajućih stranaka došlo do nesumnjivog poboljšanja izbornih uslova, koje su sadašnji kritičari doveli do potpunog besmisla iako su ih oni normirali kroz izborno zakonodavstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nenad

21.01.2020 08:01

Lideri SZS nemaju veze sa demokratijom.

Odgovori 10 0
Mara

21.01.2020 12:48

Ovako neodgovorne stranke i neodgovorni ljudi, apsolutna su sramota za nasu drzavu.