Matić: Šizofrene poruke lidera opozicije

Autor: Republika

Vesti

20.01.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici opozicije ne prestaju da udaraju jedni po drugima! Poslednji u nizu je predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je danas najavio da će ta stranka bojkotovati izbore, pa žestoko opleo po Savezu za Srbiju, za koji tvrdi da je odavno mrtav, ali i po predsedniku Dveri Bošku Obradoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Marko Matić

Istraživački novinar Marko Matić smatra da nekonzistentne, a na momente, kako kaže, čak i šizofrene poruke koje lideri opozicionih stranaka šalju svojim simpatizerima jasno govore o potpunom odsustvu jasnih političkih programa i strategije na tom delu političkog spektra.

- To stanje na prvom mestu je uslovljeno okolnošću da većina stranaka koje danas levitiraju između ideje bojkota i kalkulacija izlaska na izbore predstavlja privatna preduzeća svojih lidera, koji političke odluke donose vođeni svojim privatnim interesima. Nadam se da će građani to umeti da prepoznaju i svoju podršku pokloniti onima koji će odgovornije pristupaju politici - kaže Matić za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading