Stanković: U opoziciji mnogo nervozni

Autor: Republika

Vesti

20.01.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici opozicije ne prestaju da udaraju jedni po drugima! Poslednji u nizu je predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je danas najavio da će ta stranka bojkotovati izbore, pa žestoko opleo po Savezu za Srbiju, za koji tvrdi da je odavno mrtav, ali i po predsedniku Dveri Bošku Obradoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dejan Vuk Stanković

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković za Srpski telegraf ocenjuje da među opozicionim liderima postoji velika nervoza i ne mala lična omraženost, i to u kontekstu političke konfuzije, u kojoj su se našle mnoge stranke koje su još u septembru proglasile bojkot.

- S jedne strane, teško im je da se predomisle, dok, s druge strane, uviđaju da bojkot suštinski ne vodi nigde. Nema odgovarajućeg aktivizma, građanstvo i međunarodni faktori nemaju sluha za njihov stav, a oni ne mogu da ga napuste. Bes i međusobno sukobljavanje su posledica tih okolnosti - kaže Stanković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading