Pravi se Englez! Đilas Boška brani ćutanjem

Autor: Republika

Vesti

20.01.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde i jedan od osnivača SZS, već danima ćuti na uvrede koje je lider Dveri uputio na račun počasnog predsednika DS Dragoljuba Mićunovića.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Boško Obradović / Dragan Đilas

Iako su ga brojni političari podstakli da, kao nekadašnji predsednik DS, treba da stane u odbranu Mićunovića, Đilas je ostao nem.

- Bilo bi logično da gospodin Dragan Đilas, kao nekadašnji predsednik DS i osnivač Saveza za Srbiju, zatraži izbacivanje Dveri iz Saveza - poručio je član Glavnog odbora DS Ivan Krstić Krcko.

Podsećamo, Mićunović smatra da je bojkot izbora bezmislen i da bi jedino mogao da delegitimiše izbore ako na njih ne bi izašlo 50 odsto birača, što se, kako je dodao, neće desiti.

- Bojkot ostaje besmislen od početka do kraja. On je pasivan i ima opasnu crtu. Ako ne učestvujete na izborima, vi ste van legalnih intitucija, gde je ključan parlament - kazao je Mićunović.

Zbog ove izave Mićunovića je brutalno napao Lider Dveri Boško Obradović.

- Da li je moguće: od komuniste, "jahanja popova" i Golog otoka, preko lažnog disidenta i dogovora sa Miloševićem, do večnog koristoljublja lažnog patrijarha demokratije i dila sa Vučićem? Najbolje da konačno sam izađe na izbore da vidimo koliku to podršku ima?! - napisao je Obradović na Tviteru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
BozaB

20.01.2020 22:40

Cutanje je znak odobravanja.Jasno kao dan.

pokahontas

20.01.2020 23:07

Đilas je sam sebe zakopao ovim ćutanjem na Boškićeve udare na Mićunovića.

Joca

21.01.2020 06:51

Mićunović je rekao istinu, bojkot izbora će samo naneti štetu opoziciji. Svi su toga svesni, zato se i ćuti.

Bane

21.01.2020 06:54

Svoje meso se ne jede