Bojkot puca po šavovima: Zelenović "na pragu" da učestvuje na lokalnim izborima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.02.2020

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Šapca i član Saveza za Srbiju (SzS) Nebojša Zelenović ostavio je mogućnost da njegova stranka Zajedno za Srbiju izađe na lokalne izbore, uprkos odluci SzS da se bojkotuju svi izbori, na svim nivoima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Zelenović je danas za izjavio da još uvek nije doneta odluka o ucešću te stranke na lokalnim izborima u Šapcu, ali da će biti "doneta ubrzo", ne precizirajući kada bi to moglo da se desi.

On je mogućnost izlaska na lokalne izbore obrazložio interesom građana Šapca i nastojanjima da se vlast u tom gradu ne prepusti Srpskoj naprednoj stranci.

- Odluka koju ćemo mi doneti, biće doneta ubrzo, i biće dobra. Ja razgovaram sa običnim građanima svakodnevno, kao i sa uglednim građanima - naveo je Zelenović.

Tvrdi i da u Šapcu, za razliku od drugih mesta u Srbiji, postoje uslovi za organizovanje poštenih izbora, jer u tom gradu, kako kaže, postoje slobodni mediji i institucije.

Jedan od lidera SzS i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas rekao je u sredu da će SzS bojkotovati predstojeće izbore na svim nivoima.

Ðilas je kazao da je više puta rekao da Savez, pa i njegove članice, bojkotuju sve izbore, uključujući i lokalne, i da se taj stav neće menjati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Merima

07.02.2020 23:45

Zelenović pre par dana reče da će bojkotovati izbore a sad se premišlja, čovek ne može u jednoj pameti da se obuje i izuje.

Milica

08.02.2020 06:25

Nebojša Zelenović samo pre par dana reče da će bojkotovati izbore sada govori sasvim suprotno ostavlja mogućnost da izađe na lokalne izbore, tek će na istim doživeti debakl.

M Novosel

08.02.2020 06:57

Mnogi su uvideli da od bojkota izbora nema nikakve koristi i zbog toga su blizu da izađu na izbore.

Željko

08.02.2020 07:14

U SzS nema principijelnosti, svako gleda isključivo svoj interes.