Đilas i Bastać pretili Šešelju: Loše ćeš proći, ako samo probaš...

Autor: Tanjug

Vesti

09.02.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Ðilas i Marko Bastać poručili su danas Vojislavu Šešelju, u saopštenju koje su zajedno potpisali, da će loše proći ako bude pokušao da povredi bilo koga, a posebno neku ženu, kao i da u salu opštine Stari Grad više neće ući, jer, kako kažu, niko nema pravo da iz nje propagira mržnju i preti ljudima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Bastać / Šešelj / Đilas

- Budeš li u svom ludilu pokušao da povrediš bilo koga, posebno neku od žena, loše ćeš proći, jer ćemo ih mi braniti - ističu predsednik Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari grad, u kojoj je Šešelj, kako navode, pretio da će silovati Mariniku Tepić i nazivao je pogrdnim izrazima, a sve to, kažu, u opštini Stari grad".

Šešelj, kako kažu, u salu opštine Stari Grad više neće ući, iako SRS ima pravo na njeno korišćenje, ali nema niko pravo da iz nje propagira mržnju i preti ljudima.

"A, ako na prepad, silom uđeš, silom ćemo te izbaciti", navodi se u zajedničkom saopštenju Ðilas i Bastać i dodaju da će, kada oni dođu na vlast, Šešeljeva stranka biti zabranjena.

Inače, tvrde da Šešelj sve to radi da bi prešao cenzus, i u dogovoru tvrde i da sve ovo radi "u dogovoru" sa aktuelnom vlašću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading