Vesić: Politika Boška Obradovića je fašizam

Autor: Republika

Vesti

14.02.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović promoviše fašizam i to je njegova politika, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić komentarišući ročište sa Obradovićem, koji ga je tužio za povredu ugleda i časti, jer ga je nazvao fašistom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/ST/N. PANČIĆ
Goran Vesić / Boško Obradović

- Činjenica da je Obradović fašista je opštepoznata, kao što je poznato da je Beograd glavni grad Srbije -  rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Suđenje, koje je juče održano pred Prvim osnovnim sudom, odloženo je na zahtev Obradovića nakon što je primio kontratužbu, koju je podneo Vesićev pravni tim, a sledeće ročište zakazano je za 25. februar.

Vesić je podsetio da ni prvo, pripremno ročište nije održano, jer Obradović nije došao.

Najavio je da će za sledeće ročište, 25. februara, predložiti svedoke kao što su Dragoljub Mićunović, Balša Božović, Marinika Tepić, Nenad Čanak, Aleksandra Jerkov...sve one, dodao je, koji nisu njegovi politički istomišljenici, ali su za Obradovića takođe govorili da je fašista. 

- Predložio sam da se izvedu dokazi šta je sve Obradović radio poslednjih godina, zbog čega ga nazivaju fašistom, kao što je upad na tribinu Peščanika, napad na novinarke Pinka, upad na RTS i pretnje novinarima testerom, upad u Predsedništvo, skrnavljenje državne zastave i pokušaj da razbije vrata Narodne skupštine, pokušaj upada u Skupštinu grada - naveo je Vesić.

Šta su to, upitao je, ako ne fašističke metode delovanja.

Vesić je rekao da je Obradović sledbenik srpskog fašiste Dimitrija Ljotića.

- Sreća je što Ljotić nikad nije imao više od jedan odsto podrške u srpskom narodu, a njegova današnja replika, Boško Obradović, ima još manju podršku - dodao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Mica

14.02.2020 11:50

Obradovic glumi finog i pravicnog coveka.Uopste to nije.Svi su upoznati sa njegovim bahacenjem.

ema

14.02.2020 13:16

@Mica - Sramota je to šta radi Boško

DejanM

14.02.2020 12:00

Boško Obradović je dno dna. Opozicija se raspda svaki dan sve više i više.

Milka

14.02.2020 12:01

Politika Obradoviće se ne može nazvati politikom već huliganstvom i bezobrazlukom!