Lončar: Vukadinović i njemu slični nisu dostojni ljudske vrste i zaslužuju svaki prezir

Autor: Republika

Vesti

15.02.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom skandaloznog komentara saradnika Boška Obradovića u kojima je, kako su preneli mediji danas, najgnusnije vređao kćerku predsednika Republike Srbije, ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar pozvao je nadležne da pod hitno ovu osobu privedu pravdi i upute na psihijatrijsko veštačenje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Tanjug News Agency official
Zlatibor Lončar

- Ukoliko je istina da je ljudsko biće napisalo tako nešto monstruozno, takva osoba pod hitno mora da bude privedena pravdi i upućena na psihijatrijsko veštačenje, jer je opasnost za svoju okolinu i naše društvo. Takvi, ali i njihovi šefovi, nisu dostojni ljudske vrste, zaslužuju svaki prezir, a jasno je svima da sa njima Srbija sigurno ne može da napreduje - izjavio je ministar Lončar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maja

15.02.2020 15:45

Bosko kao da se ne plasi pravde i Boga.

Odgovori 15 0
DejanM

15.02.2020 19:20

Boško Obradović je dno dna. Prolupao čovek načisto. Ova opozicija je jedna velika propast.

Odgovori 12 0
Brka

16.02.2020 12:22

Slađana Petrušić kažnjena zbog pretnji Milomiru Mariću, po hitnom postupku. A zbog pretnji predsedniku i njegovoj porodici niko nije kažnjen.