Aleksandar Antić: Pojedinci iz Dveri i SZS prešli svaku granicu, slučaj za sud i psihijatriju!

Autor: Republika

Vesti

15.02.2020

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Očigledno ne postoji granica koju Boško Obradović, njegovi iz Dveri i Saveza za Srbiju nisu spremni da pređu vođeni mržnjom prema predsedniku Srbije. Ta granica odavno nema veze ni sa politikom ni sa zdravim razumom i prešla je u sferu psihijatrije", rekao je Aleksandar Antic, ministar u vladi republike Srbije i potpredsednik SPS.

RepublikaFoto: Ministarstvo rudarstva i energetike
Aleksandar Antić

Antić je oštro osudio uvrede koje je na društvenoj mreži Tviter objavio Sibin Vukadinović i dodao:

- Poslednji izliv mržnje koji dolazi iz Obradovićevih "Dveri", lidera SZS, na predsednika Vučića i njegovu porodicu nije slučajan, on je samo rezultat stalne i agresivne, neljudske i bolesne opsednutosti ove koalicije i njenih lidera predsednikom Republike i nemoći koju osećaju. Ne postoji razlog da neljudski istup Obradovićevog funkcionera ne bude najoštrije sankcionisan u pravnom smislu, a ako treba i u medicinskom. Građani Srbije su zgađeni ponašanjem ljudi iz Dveri već duže vreme, a ovaj poslednji slučaj je prevršio čašu. Uveren sam da će nadležne institucije naći način da stanu na put ovakvom nečuvenom ponašanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading