Naprednjaci iz Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga: Skandalozno vređanje ćerke Aleksandra Vučića

Autor: Republika

Vesti

15.02.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka Vojvodine kao i SNS Mačvanskog i Kolubarskog okruga zgroženi su objavom na društvenim mrežama jednog od saradnika Boška Obradovića.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

- Skandalozno vređanje maloletne ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića u potpunosti prevazilazi bilo kakav oblik neslaganja sa političkim neistomišljenikom i svedoči o duboko ukorenjenoj mržnji prema predsedniku Vučiću i celoj njegovoj porodici. Užasne, monstruozne objave Sibina Vukadinovića, zbog prirode konteksta u kojem su izrečene, upućuju na ozbiljno mentalno oboljenje dotičnog Obradovićevog saradnika, koji bez sumnje predstavlja opasnost po društvenu zajednicu - saopštili su iz SNS-a i dodali: 

- Pozivamo sve učesnike u javnom i političkom životu da osude ovaj gnusni akt i jasno kažu ne siledžijama i njihovoj politici nasilja i bezgranične mržnje kojom truju srpsku političku scenu, ne birajući sredstva u svojoj bezumnoj borbi protiv Vučića. Borbi u kojoj ne biraju ni sredstva, ni oružje i u kojoj su osim Aleksandra Vučića meta i njegova deca - rečeno je u saopštenju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
mina

15.02.2020 20:04

Krajnje nedopustivo je da uzimaju cak i decu u usta

Dijana

15.02.2020 20:20

Ovo vredjanje predsednikove cerke prevazislo je granice politike i ljudskosti. Vise se ne sme tolerisati ovako nesto. Dosta se trpelo. manijak koji je napisao tako gnusne stavri je ocito covek pomracenog uma koji ne bi trebao da seta slobodno ulicama, vec bi trebalo da bude priveden pred lice pravde.

Zeka

15.02.2020 20:51

Ovde vise nije rec o politickim neistomisljenicima, radi se o necovestvu i tome koliko mrznje ima u pojedincima.

Mica

15.02.2020 21:40

Svako ko je u stanju da napise ovako gnusne stvari ,ne treba slobodno da seta ulicama.