Vučić urnisao Đilasa: Znao sam da je gotov kada je na 15 dana otišao u Argentinu dok je bio gradonačelnik

Autor:

Vesti

17.02.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Znao sam da je Đilas gotov onog momenta kada je otišao na 15 dana u Argentinu dok je bio gradonačelnik Beograda", izjavio je Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Aleksandar Vučić

On je ovo izjavio tokom svog gostovanja u emisiji "Ćirilica" u kojoj se razgovaralo o velikom broju tema, a između ostalog, i o izborima i poverenju naroda.

Vučić je tom prilikom rekao da je važno da uvek budete uz narod ukoliko zatražite njihovo poverenje na izborima.

- Znao sam da je Đilas gotov onog momenta kada je otišao na 15 dana u Argentinu dok je bio gradonačelnik Beograda. Na to, kao funkcioner, jednostavno nemate pravo - istakao je Vučić i dodao da je on zatražio poverenje naroda i dobio ga. Stoga, on ima veliku odgovornost prema dužnosti koja mu je ukazana.

- Zato se toliko trudim i radim. A oni koji odu na putovanje za vreme obavljanja funkcije, pokazuje da mu nije stalo do naroda - zaključio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mrmot

17.02.2020 21:27

Zato je i tako prošao na izborima kako je prošao. Narod zna kad neko radi za njega...

BozaB

17.02.2020 21:31

Hvala Bogu danas svi znaju ko je Djilas i cime se bavi.

Tina

17.02.2020 21:46

Djilas se opustio. Lako se opustiti kada si se obogatio od naroda. Treba biti iskren i raditi srcem kao sto radi odgovorna politika Vucica i ulaze u Srbiju. Treba prinznati napredak jer je neosporiv.

Dunja

17.02.2020 21:59

Jos tada su i gradjani shvatili da Djilasa boli uvo za njih i da on Srbiju vidi kao kravu muzaru preko koje ce da finansira svoja putovanja i druge bahatosti.