Stanković: Lutovac slušajući Đilasa vodi DS u propast

Autor: Republika

Vesti

26.02.2020

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje za Srpski telegraf da je DS od nastanka svoju politiku vezala za učešće na izborima, ali da ih sada u tome, sasvim očigledno, sprečava Dragan Đilas kao lider saveza u koji je stranka ušla.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dejan Vuk Stanković

- Sve više postaje jasno da Zoran Lutovac, slušajući Dragana Đilasa bezuslovno, stranku vodi u potpunu marginu. Ostaje još i da Lutovčev potpredsednik Paunović izađe na lokalne izbore i tako sruši njihovu zajedničku zamisao o bojkotu. Takav scenario lako može da bude neminovno urušavanje i ono malo stranke što je od DS ostalo - poručuje Stanković.

Podsećamo, predsednik Demokrata ne saziva sednicu Glavnog odbora stranke po nalogu tajkuna i lidera SZS Dragana Đilasa, koji mu je to zabranio kako se funkcioneri demokrata ne bi izjasnili da li su za izbore ili ne. Po scenariju Đilasovog glavnog operativca Lutovca, rasulo u DS traje već mesecima, a klin u mrtvački kovčeg nekada vladajuće partije u Srbiji dodatno ukucava sam lider, svesno kršeći statut stranke. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

26.02.2020 14:41

DS će teško preživeti ovaj bojkot.