Vulin urnisao Đilasa: Za njega su životi vojnika manje važni od želje da napakosti Srbiji

Autor: Tanjug

Vesti

16.03.2020

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas kao napad na Vojsku Srbije tvit jednog od lidera opozicije Dragana Ðilasa u kome je naveo da za vojnike ima maski, rukavica i naočara, a nema za lekare, medicinske sestre, zaposlene u apotekama.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Dragan Ðilas je danas napao Vojsku Srbije, jer su njenim pripadnicima koji čuvaju bolnice i druge javne objekte obezbeđene maske i rukavice. Životi vojnika za njega su manje važni od želje da napakosti Srbiji - rekao je Vulin, koji je i predsednik Pokreta socijalista.

U saopštenju za javnost, on je istakao da "Ðilas ne može da sakrije bes što država radi svoj posao, što vojska čuva Srbiju i njene građane".


- Umesto zahvalnosti vojnicima koji rizikuju svoje zdravlje da bi mi ostali zdravi, Ðilas ih je pljunuo. Za korona virus jednom će se pronaći lek, za zavist i mržnju koja opseda i vodi Dragana Ðilasa, neće - zaključio je Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mima

16.03.2020 19:58

Ima li kraja ovom Đilasovom nedoličnom ponašanju .

star

16.03.2020 20:01

Đilasu nikada nije bila briga za narod Srbija ni na kraj pameti, samo je gledao kako da im napakosti.

Mala plava

16.03.2020 21:14

U vremenu kada vojnici nose najveci i najtezi deo zadatka Đilas se ne ustrucava da proziva i vređa sto govori o tome da ovog ĉoveka ne zanima ni odbrana ni drzava vec samo interes

Isidora

16.03.2020 21:48

I u ovako teskoj situaciji on koristi priliku da napada i kritikuje.