PANIKA! Kurti se testirao na koronavirus

Autor: Kosovo Online

Vesti

18.03.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Kosova Aljbin Kurti i njegovo osoblje testirani su na koronavirus, a rezultati uzoraka svih zaposlenih bili su negativni, prenosi Gazeta Ekspres.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aljbin Kurti

Informaciju je potvrdio portparol Vlade Kosova Perparim Krieziu koji je rekao da su analize urađene s obzirom na činjenicu da su Kurti i njegovo osoblje imali brojne sastanke i kontakte sa različitim ljudima.

- S obzirom na prirodu posla premijera i njegovog osoblja, koja zahteva česte sastanke sa lokalnim i međunarodnim delegacijama u vršenju službenih dužnosti i u okviru mera neophodnih za sprečavanje širenja virusa COVID-19 premijer i kompletno osoblje iz kabineta premijera, kao meru predostrožnosti, dobili su uputstva da se podvrgnu testu - rekao je Krieziu.

Krieziu je naglasio da su rezulati analiza bili negativni.

- Pozivamo sve da nastave da poštuju mere koje je preduzela Vlada Kosova i savete profesionalaca -rekao je portparol kosovske vlade.

U međuvremenu, na Kosovu je već potvrđeno 20 slučajeva virusa Covid-19.

Danas je potvrđen poslednji slučaj, kada su rezultati testova pokazali da je muškarac (55) iz Podujeva zaražen koronavirusom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading