Radule uperio prstom u Sergeja: Ovo ti neće proći, licemeru! Igraš kako Đilas svira!

Autor: Republika

Vesti

08.05.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odluke Pokreta slobodnih građana da učestvuje na izborima, uprkos silnim najavama bojkota od strane opozicije, mnogi iz tih redova su zatečeni potezom Sergeja Trifunovića. Među njima se našao i Saša Radulović, lider pokreta "Dosta je bilo" koji tvrdi da Trifunović sve poteze povlači u dogovoru sa Đilasom.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Saša Radulović

Očigledno veoma pogođen tom odlukom, lider pokreta "Dosta je bilo"  napisao je na Tviteru da je Trifunovićev potez licemeran i da treba da ga bude sramota.

- PSG je ovim srušio bojkot. Pošto on ništa ne radi bez dogovora sa Đilasom koji ga je i "nagovorio" da uđe u politiku, ovaj njihov dupli pas neće proći. Čudo nije i on suzu pustio. DJB više ništa neće raditi sa PSG i SzS. Sve maske su pale. Licemeri. Sram vas bilo sve zajedno - napisao je Saša Radulović.

On je dodao i da DJB više neće sarađivati sa PSG i SzS. 

Razvoj situacije u opozicionim krugovima, kao i svakodnevni sukobi na više frontova pokazuju da jedinstvo nikada nije ni postojalo, ali i da Dragan Đilas od početka povlači sve konce i plasiranjem priče o bojkotu pokušava da zakamuflira svoje istinske namere. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Veki

08.05.2020 12:27

Pucaju po savovima, svako hoce deo kolaca i to ispoljavaju na jako cinican nacin. Narod sve vidi.

Odgovori 10 0
Filip

08.05.2020 12:27

Opozicija se posvađala sama sa sobom.

Odgovori 10 0
Milica

08.05.2020 20:23

@Filip - Opozicija samo razmislja o tome kako da napravi neki haos.

Kosta

08.05.2020 16:30

Nikad veće nejedinstvo nije bilo u opoziciji. Dozvolili su da im kolo vode Obradović, Đilas, i Sergej. Na šta je to spala opozicija?