NOVA RUNDA, SERGEJ I RADULE PONOVO U KLINČU! Trifunović: Žvalica, greška prirode!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon spektakularnog okršaja u nedavno održanom Utisku nedelje, Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana nastavio je bez pardona da napada Sašu Radulovića, predsednika Dosta je bilo.

RepublikaFoto: Printscreen/Nova S
Trifunović i Radulović

Naime, nakon što Radulović danima proziva Trifunovića i njegov pokret na Tviteru, tvrdeći da mu je režim pomogao u skupljanju potpisa, Trifunović je odlučio da se oglasi.

Kao povod uzeo je tvit potpredsednika Dosta je bilo Vojina Biljića u kome piše:

- Od 11000 gradjana koji su potpisom podrzali listu Suverenisti, NIKO nije potpisao ni za jednu drugu listu. To je dokaz da je @DostaJeBilo jedini prikupio potpise bez pomoci vlasti. To je i dokaz da samo od ovog naroda i trazimo i dobijamo podrsku. Hvala ponosnoj Srbiji - naveo je Biljić, na šta je reagovao Trifunović.

- A i ovo mi isto interesantno. Ima još jedna priča za žvalicu zvanu Ludi Radule i tu ću završiti sa pomenutom greškom prirode, ali to već zaslužuje skeč. Predobar materijal, next week žimi majka - naveo je Trifunović uz dokument iz Republičke izborne komisije koji pokazuje da su među potpisima DJB i 293 onih koji su već podržali neku listu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading