KINEZI ODUŠEVLJENI VUČIĆEVOM POBEDOM: Masovno čestitaju srpskom predsedniku uspeh na izborima

Autor: srbijadanas.com, Republika

Vesti

22.06.2020

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Global tajms navodi i da je Vučića zapratio veliki broj kineskih korisnika Interneta zbog njegove "iskrenosti" i spremnosti da iskaže zahvalnost.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Korisnici Interneta u Kini čestitali su predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima, a mnogi među njima su Vučića prepoznali kao nacionalnog lidera koji zdravlje i bezbednost svog naroda stavlja na prvo mesto.

Kako je objavio kineski Global tajms, Srbija je dobila veliki broj pratilaca među kineskim korisnicima Interneta za vreme pandemije korona virusa kada su dve države zajedničkom borbom protiv kovida dodatno učvrstile saradnju.

Global tajms navodi i da je Vučića zapratio veliki broj kineskih korisnika Interneta zbog njegove "iskrenosti" i spremnosti da iskaže zahvalnost.

- Nacionalni lideri koji na prvo mesto stavljaju živote i bezbednost svog naroda, sigurno će pridobiti srca i glasove na kraju. Ko god pobedi pandemiju, pobediće i na izborima - napisala je jedna kineska korisnica društvene mreže Sina veibo.

Global tajms podseća da su se Srbija i Kina zajedničkim snagama borile protiv korona virusa, kao i da je Vučić na početku pandemije rekao da je Kina jedina zemlja na svetu koja može da pomogne Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Nina

23.06.2020 06:59

Uz pomoc Kine smo uspeli da pandemiju drzimo pod kontrolom

milan306

23.06.2020 07:00

Totalna dominacija i istorujska pobeda.Čestitke sa svih strana

lak

23.06.2020 07:02

Kinezi su pravi prijatelji Srbije.....

tina

23.06.2020 07:02

Kinezi vole Srbiju i podrzavaju naseg predsednika Vucica, i oni se bas raduju sto je Vucic pobedio sa ogromnom vecinom