Novica Tončev naterao BAGERE na meštane: Sveti se svakome ko nije glasao za SPS

Autor: rtv-vranje.rs, republika.rs

Vesti

14.07.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku dana stigao nam je dopis meštana sela Masurica u opštini Surdulica i video snimci koji su načinjeni prilikom događaja koji je izrevoltirao žitelje ovog sela .

RepublikaFoto: youtube.com/rtvranje
Foto: Ilustracija

Meštani sela u opštini Surdulica koji na izborima nisu glasali za SPS osetili su na svojoj koži osvetu Novice Tončeva koji nije prezao od toga da im napakosti na najmizerniji način.

Samo par dana nakon izbora, Novica Tončev, koji je inače dao izjavu kako se mnogo brine i štiti građane Surdulice, dao je nalog da mehanizacija polomi sve kanalizacione šahte i otvore u selu Masurica gde je izgubio izbore i da se  na kraju sve zatrpa.

Postavlja se pitanje da li se ovako ponaša neko ko kaže da brine o građanima Surdulice?

Na amaterskim snimcima koji su zabeleženi na licu mesta vidi se kako se po  nalogu Tončeva odnosi sve ono što je tu doterano nekoliko dana pred izbore, a ono što se nije moglo polomili su i ostavili tako.

Ljudima su ostavili potpuni haos i tako napustili lokaciju.

Na snimcima se jasno čuje šta meštani govore  i kako se  radnici izjašnjavaju da su tu po nalogu Novice Tončeva.  Na fotografijama  se vidi kako ništa nije vredelo i kao su im ostavili pustoš.

Meštani su ogorčeni i nezadovoljni onim što im je Tončev priredio i pitaju se da li ima  kraja ovom ludilu dotičnog koji uništava državnu imovinu zarad zastrašivanja građana???

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading