Kokeza: Novica Tončev je krajnje neodgovoran

Autor:

Vesti

14.07.2020

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik FSS Slaviša Kokeza osudio je pretnje potpredsednika SPS Novice Tončeva, koji je i član Izvršnog odbora fudbalske organizacije.

RepublikaFoto: fss.rs
Slaviša Kokeza

- Izjava gospodina Tončeva je krajnje neodgovorna i ne priliči nikome, pogotovo ne nekome ko se bavi fudbalom, odgovoran je za rad jednog kluba i predsednik je Istočnog regiona FSS. Izjava da će neko da blokira auto-put je potpuno nedopustiva i neprimerena, predstavlja jedan vid nasilnog ponašanja prema državi - rekao je Kokeza za Srpski telegraf.

On je pružio podršku predsedniku Vučiću i svim lekarima i epidemiolozima koji svakodnevno ulažu napore da se pandemija drži pod kontrolom.

- Predsednik države Aleksandar Vučić, u saradnji sa našim najboljim stručnjacima i epidemiolozima, pokazao je izuzetan stepen borbe protiv virusa i svi zajedno pokazali su na koji način država treba da se ponaša i bori u teškoj situaciji koja nas je snašla. Pružam punu podršku Vučiću, svim lekarima i epidemiolozima koji se svakodnevno bore za živote naših građana, a osuđujem sve neodgovorne pojedince koji pozivaju na proteste i slična okupljanja koja mogu ugroziti zdravlje velikog broja ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading