(FOTO) Vučić posetio Golubac, svi trče da se slikaju sa predsednikom! "Ovo je najveće bogatstvo Srbije"

Autor: Tanjug,Republika

Vesti

21.07.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon završetka konsultacija o formiranju vlade, iskoristio je ostatak dana da poseti obnovljenu Golubačku tvrđavu.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Predsednik Vučić tokom slikanja sa prolaznicima

Turisti koji su danas obilazili ovo srednjovekovne utvrđenje iskoristili su priliku da se fotografišu sa predsednikom, što je objavljeno na zvaničnom instagram profilu "Budućnostsrbijeav".

 

 

- Najveće bogatstvo naše Srbije su ovi divni ljudi koje sam danas sreo u obilasku obnovljene Golubačke tvrđave - istakao je Vučić.

Obnovljena tvrđava, svečano je otvorena krajem marta prošle godine, tako da sada posetioci mogu da obiđu kule i Palatu, prostor od 600 kvadratnih metara.

Golubačka tvrđava podignuta je na samom ulazu u Ðerdapsku klisuru, u 14. veku, a obnovljena je uz pomoć EU i predstavlja jedan od turističkih bisera Istočne Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
star

21.07.2020 12:30

Građani Golubci i posetioci obnovljene Golubačke tvrđave su imali jedinstvenu priliku da popričaju i slikaju se sa svojim predsednikom.

Odgovori 12 0
Dragan

21.07.2020 23:19

@star - Samo su posetioci imali tu sreću i čast da se sretnu i fotografišu sa predsednikom Vučićem a Golupčani nisu znali da će predsednik danas doći u Golubac.

Tanjica

21.07.2020 12:45

Golubacka trvrdjava je jedna od prelepih turistickih atrakcija koje je vredno posetiti.

BozaB

21.07.2020 13:32

Jedini predsednik koji obilazi nasa, domaca kulturna dobra.