SOCIJALISTI SE POKAJALI: Žao nam je što smo podržali Đilasa

Autor: telegraf.rs

Vesti

13.12.2017

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni odbor SPS-a saopštio je da iskreno žali što su 2008. doneli pogrešnu odluku zbog sramnih pritisaka koje su, kako kažu, trpeli od tadašnje predsednika Srbije Borisa Tadića, i za gradonačlnika podržali Dragana Ðilasa, a ne Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug
Grešili u prošlosti

Socijalisti to poručuju povodom, kako kažu, najava milionski plaćene medijske i PR mašinerije da se "propali studentski revolucionar iz 91. god, mali partijski vojnik nekada ozbiljne Demokratske stranke, lopovski orijentisan ministar za Nacionalni investicioni plan, ljubimac politički propalog i zaboravljenog Borisa Tadića, gradonačelnika koji je najviše zadužio Beograd svojim šibicarenjem sa novcem svih Beograđanki i Beograđana".

Oni poručuju da je Ðilas "čovek koji je ukradenim novcem svih građana uspeo i da otkupi predsedničko mesto u DS od karikature kakav je Boris Tadić, da licemer koji poziva svu decu da ostanu u Srbiji a svoju školuje vrlo skupo u inostranstvu.

SPS je pozvao sve, kako navode, devastirane, nepostojeće, odnarođene i egocentrične opozicione prvačiće poput Jeremića, Jankovića, Stefanovića, Šapića, Obradovića i ostale "minorne da obavezno podrže kandidaturu zločinca koji želi da bude povratnik u svom zločinačkom poduhvatu kako bi punu kasu Beograda, investicije koje se realizuju, zaposlenost koja je na najvišoj istorijskoj koti, pozitivnu energiju kod građana uništio željom za novim bogaćenjem".


- Isključivo na takav način Beograđanke i Beograđani dobijaju jasnu sliku svetle budućnosti i turobne prošlosti", poručuju socijalisti uvereni da pravda, vizija i strateška saradnja SPS i SNS donosi veliku pobedu na gradskim izborima, nosi sobom i veliku dozu odgovornosti da Beograd bude pozicioniran na mapi sveta koje zaslužuje, ali takođe i da secikese, umišljene liderčiće i snobovske sebičnjake i definitivno pošaljemo na smetlište istorije - navodi se u saopštenju SPS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Saran

13.12.2017 20:02

Bolje ikad nego nikad. Bitno je da su konačno shvatili sa kim su imali posla.

Stojkovic_NBG

13.12.2017 20:24

Tako i treba, nikada nije kasno uvideti greske i izabrati pravi put, Put Aleksandra Vucica!

Beogradjanin979

13.12.2017 20:30

Uciti, uciti i samo uciti, na greskama, Covek se uci dok je ziv, Tako i SPS, Zato Nikada nije kasno pokajati se, izabrati i podrzati pravu postenu kandidaturu u Beogradu! SNS je uvek pravi i jedini pravac i izbor! #BezGreske

vitki

13.12.2017 20:39

Ne znam ko pametan može podržati žutog tajkuna i kriminalca Dragana Djilasa??!