STEVIĆ: Za Ðilasa Beograd samo plen!

Autor: Tanjug

Vesti

15.12.2017

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava Dragana Ðilasa da će se kandidovati na predstojećim beogradski izborima je dokaz da je za Ðilasa, i njemu slične "prevarante", poput Šapića, Šutanovaca, Jankovića, Jeremića i ostalih, Beograd samo plen, izjavio je danas član Glavnog odbora SNS Bojan Stević.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Bojan Stević

Stević kaže da je ostao "zatečen" Ðilasovom izjavom da će svojom imovinom nešto nekome garantovati imajući u vidu, kako navodi, da je Ðilas tokom svoje vlasti samo od Lazarevčana "ukrao mnogo".

Podseća da su tokom mandata Ðilasa i Aleksandra Šapića od 2008. do 2014, time što su izvršili centralizaciju Beograda, Lazarevac i njegovi građani ostali uskraćeni za osnovnu infrastrukturu, kao što su asfalt, vodovod, parkići i ambulante. 

Dodaje da su građani izvođenje bilo kakvih radova mogli da "vide samo u medijima" pošto su, kaže, za Ðilasa Lazarevčani bili građani drugog reda. 

- Lazarevčani će uskoro imati priliku da jasno i glasno kažu da li žele povratak u vreme raznih Ðilasa, Šapića, Jankovića i Jeremića, kada su pljačkani, otpuštani, kada su bili bez osnovne infrastrukture u svojim ulicama, ili žele da podrže odgovornu politiku SNS i da razvijaju svoj grad - rekao je Stević, navedeno u saopštenju. 

Ističe da je ta i takva odgovorna politika koju vodi SNS predvođena Aleksandrom Vučićem za Lazarevac učinila mnogo. 

Za samo tri i po godine, navodi Stević, u Lazarevcu je izgrađeno i rekonstruisano više od 100 kilometara puteva i ulica, više od 50 kilometara vodovodne mreže, a više od 500 ljudi je zaposleno zahvaljujući investitorima koji su prepoznali odgovornu politiku grada i predsednika Vučića. 

- Za SNS nema podela na građane prvog i drugog reda, svi smo mi građani Beograda i jednako se ulaže u svaku opštinu - poručuje Stević, a prenosi u saopštenju Gradski odbor SNS Beograd. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
TSIDMZ

15.12.2017 16:45

Djilas izgleda misli da je Beograd njegovo privatno loviste, pa da uzima kako hoce?!

lepi

15.12.2017 16:52

Za Djilasa i ekipu postoje samo oni zuti mada od tih zutih oni misle samo na sebe. Zuti kriminal se ponovo budi!

Koturaljka

15.12.2017 16:59

Oni su od dece otimali kada su bili na vlasti. To je daleko proslo vreme i nikada se nece vratiti.

Sara

15.12.2017 17:34

Djilas bi da globi Beograd ponovo posto su mu se dzepovi ispraznili.