LJILJANA KAPOR I LJILJANA PEKIĆ UZ SNS

Autor:

Vesti

28.01.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za odbornika sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Goran Vesić i još nekoliko kandidata sa te liste razgovarali su sa Beograđanima o tome šta je SNS uradio za Beograd u poslednje četiri godine i šta će uraditi u narednom periodu.

RepublikaFoto: Tanjug
Ljiljana Kapor, Goran Vesić i Ljiljana Pekić

- Na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" ima puno uspešnih ljudi, što je dokaz da vodimo politiku koja nije uskostranačka, već politika za Beograd - rekao je Vesić na Cvetnom trgu, gde su sa sugrađanima razgovarali i kandidati sa te liste Branko Milićević Kockica, istoričarka i direktorka Narodnog muzeja u Beogradu Bojana Borić Brešković i rukometašica Dragana Pešić Belojević.

Svojim prisustvom tu listu su podržale i supruga pisca Mome Kapora Ljiljana, kao i Ljiljana Pekić, supruga pisca i jednog od osnivača DS Borislava Pekića, kome je sadašnja gradska vlast 2016. godine na Cvetnom trgu podigla spomenik.

- Ljudi koji su uložili i ulažu mnogo i imaju viziju da Beograd bude što lepše i bolje mesto za život. I on to već postaje, on je već jedna ozbiljna metropola sa svim onim što se izgradilo i što će se izgraditi u budućnosti - naglasila je Ljiljana Kapor.

Branko Milićević Kockica je rekao da je pre nego što se pridružio listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" bio dečiji odbornik.

- Deca su me stalno pitala kad će opet "Kockica" i onda je, zahvaljujući Goranu Vesiću, televizija reprizirala "Kockicu" svako jutro godinu dana. Tada sam rekao: "Ja ovo moram da podržim" - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading