ĐUKANOVIĆ OPLEO PO ZORANI: Ona namešta sve kolege, jasno je da neće biti u Vladi posle rekonstrukcije

Autor: Republika

Vesti

09.03.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović, poslanik SNS i član Predsedništva naprednjaka izjavio je da hitno mora da se smeni njegova stranačka koleginica, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i to iz, kako je naveo, mnogo razloga!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Đukanović oštro o koleginici iz stranke

 - Ja ću morati da se osvrnem na jednu sada već jasnu situaciju unutar Vlade Republike Srbije, gde se inače najavljuje rekonstrukcija. Očito je već počela borba bar jedne ministarke, odnosno ministra, ako ćemo ispravno, ali jasno je o kome se radi. Ona je intenzivno počela da se bori za svoju poziciju, da ne bude slučajno smenjena u rekonstrukciji i počela je da namešta sve svoje kolege, da inicira sukobe unutar same Vlade - objasnio je svoje viđenje situacije Đukanović u emisiji na TV KCN "Dobro jutro sa Đukom".

- Naravno, radi se o Zorani Mihajlović koja po svemu sudeći posle rekonstrukcije neće biti ministar, ali koja je očigledno kao svoju odbranu krenula da drugima podmeće, da proziva premijerku, da namešta ministra Đorđevića po štampi, i da stvara utisak kako je ona sva jadna ugnjetavana, nju niko ne voli i kako je ona bogom dana za sve, ali eto, zamislite, postoje neke nevidljive sile, snage, tame, prošlosti... koje nju hoće da smene! Ona ima jak PR tim u svom ministartsvu i to je jedino što ona radi. Ne bavi se svojim poslom, nego marketingom. Njen tim podmeće tekstove po štampi i služi da 5, 6 puta dnevno puste njene izjave, iako nju niko ništa i ne pita - nastavio je Đukanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading