HARADINAJ: Videli ste šta je juče bilo kad nema komunikacije!

Autor: Tanjug

Vesti

27.03.2018

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas da se nada da će Srpska lista razmisliti o izlasku iz njegove vlade, jer, kaže, "jednostrane mere i obustava saradnje nisu dobra stvar".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

On je to kazao nakon sastanka Saveta za bezbednost, odgovarajući na pitanje da li će se nakon najave predstavnika Srpske liste da će izaći iz vlade, nastaviti rad na formiranju ZSO, prenosi RTK na srpskom jeziku.

- To je ishitrena i štetna najava, videli ste šta se juče desilo kada nema komunikacije. Bolje je da se svi vratimo za sto i da idemo napred. Uveren sam da ćemo naći zajednički jezik, a ne da delujemo jednostrano - rekao je Haradinaj.

On je kazao da ta odluka Srpske liste nije dobra i da se nada da će doći do promene.

- Pre nekoliko dana sam rekao da se nisam bavio ZSO, imao sam bitnije stvari, imali smo dosta problema, i ja još nisam upućen - rekao je Haradinaj.

Govoreći o dijalogu sa Beogradom, on je kazao da je u interesu Prištine da se on nastavi, kao i da prištinski tim koji predvodi Avni Arifi ima profesionalce spremne za nastavak dijaloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
mihajlo

27.03.2018 14:36

On je glavni krivac raskida komunikacija!

rastko

27.03.2018 14:45

Vi ne zelite mir!

Ljubica

27.03.2018 14:47

Glavno da je po njemu bila dobra stvar sto su goloruke Srbe tukli,sutali bacali sok bombe , a sad veli da nije bilo komunikacije.

Role

27.03.2018 15:01

Haradinaj mora da snosi posledice ,Srplska lista je uradila ono sto se moralo uraditi.