KOŠTAĆE IH SRPSKA LISTA: Kosovska Vlada pred pucanjem, prigrlili i opoziciju

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.04.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik kosovske vlade i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da je vlada Ramuša Haradinaja nestabilna i da Kosovo može da ide na prevremene izbore, ali je pozvao "jednu partiju iz opozicije da se pridruži vladi" i pokaže da Kosovo ne zavisi od Srpske liste.

RepublikaFoto: Tanjug/AP


- Vlada je postala nestabilna, a samim tim i unutar vladajuće koalicije se priča o izborima. Bilo bi šteta da ova vlada ne napravi napredak zbog toga što je Haradinaj dao ne samo svoju energiju, nego i dušu u ovaj posao - rekao je Pacoli u intervjuu za RTV 21, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Navodi se da je Pacoli kazao da su izbori u rukama opozicije, ali je pozvao i njene predstavnike da se pridruže Haradinajevoj vladi.

- Čini mi se da je sudbina izbora u rukama opozicije, i moguće je da Kosovo ide na prevremene izbore. Ali ja bih pozvao jednu partiju iz opozicije da se pridruži vladi, ako su patriote, i da pokažu da Kosovo ne može da zavisi od Srpske liste. Pozivam svakog ko misli za sebe da je patriota da nam se pridruži, da poguramo procese koji su važni za Kosovo - kazao je Pacoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (94)

Loading
Branko

07.04.2018 10:46

On ne računa da svet ne bi progutao tu žabu da u Vladi ne budu i Srbi .

Marija

07.04.2018 10:52

Sadasnja Kosovska vlada osudjena je na propast jer ona uopste nije odrziva.

kontesanera

07.04.2018 11:00

Nadam se da je zločinačkoj vladavini Ramuša Haradinaja došao kraj.

Bibi

07.04.2018 11:09

Ne svidja mi se ova situacija na Kosovu.