DRAMA U SKUPŠTINI: Radikali okružili Jerkov, vređali je i pretili!

Autor: Tanjug

Vesti

17.04.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) prišli su danas poslanici Demokratske stranke (DS) Aleksandri Jerkov kada je ostala sama u poslaničkim klupama, okružili je, najbrutalnije vređali i pretili da će joj "razbiti njušku", tvrdi šef poslanika DS Goran Ćirić.

RepublikaFoto: youtube.com/ParlamentSrbija
Aleksandra Jerkov

On je podsetio da je Jerkov ranije danas postavila poslaničko pitanje o statusu Vojislava Šešelja kao poslanika posle pravosnažne presude u Haškom tribunalu i zahtevala od Administartivnog odbora i predsednice parlamenta Maje Gojković da reaguju na pretnje poslaniku DS Tomislavu Žigmanovu i lideru LSV Nenadu Čanku.

- Posle toga, usledio je niz uvreda za govornicom. Međutim to nije bilo dovoljno od poslanica i poslanika radikala. U trenutku kada je ostala sama u poslaničkim klupama, okružili su je, seli oko nje i najbrutalnije je vređali i pretili joj, da će joj razbiti njušku, da treba da pazi šta će joj se dešavati narednih dana - rekao je Ćirić novinarima u skupštini.

Ćirić je pozvao Gojkovićevu i nadležne institucije da reaguju i zaštite poslanike, te naveo da je juče pozvao i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da se izjasni o pretnjama dvojici poslanika.

Ocenjuje da nedostatak reakcije poslanika podstiče novo nasilje jer se to nasilje proširilo i na poslanicu Alekasndru Jerkov. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading