(FOTO) OVO SU LEPOTICE IZ GRADSKE SKUPŠTINE!

Autor: telegraf.rs

Vesti

08.06.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je juče dobio novo gradsko rukovodstvo, ali ove dame, iako nepoznate široj javnosti, su jedan od stubova Gradske uprave

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Maša Radulović sa novim gradonačelnikom Zoranom Radojičićem

Sve više dama je u srpskoj politici. Osim izgledom, one pre svega plene svojim intelektom i sposobnostima. Njih četiri su pravi dokaz toga. Beograd je juče dobio novo gradsko rukovodstvo, ali ove dame, iako nepoznate široj javnosti, su jedan od stubova Gradske uprave. Upoznajte Mašu Radulović, Tanju Popović, Draginju Vlk i Dobrilu Ponorac, koje su svima na sednici Skupštine grada Beograda s pravom odvukle pažnju.

MAŠA RADULOVIĆ

Ako je Goran Vesić prvi operativac Grada Beograda, onda je ona njegova desna ruka, u svakom trenutku spremna da odreaguje hitro i promišljeno. Maša Radulović vodi PR službu novog zamenika gradonačelnika Beograda.

Međutim, ona je odavno u ovim vodama. Diplomac Fakulteta političkih nauka, iskustvo u medijima je počela da stiče još u vreme Zorana Đinđića.

Može se reći da su joj informacije u krvi. Zadužena je za internet-prezentaciju na kojoj svi Beograđani mogu da pronađu informacije koje su važne za funkcionisanje glavnog grada. Maša je urednik sajta beograd.rs.

Tu je uvek da pravovremeno odgovori na upite novinara, ali i da svom šefu pripreme materijale i javni nastup. Ujedno spremna da odgovori izazovima, koji su stavljeni pred nju, a kojih nikada ne manjka, uzimajući u obzir svakodnevicu u metropoli kakva je Beograd.

Foto: facebook.com/Tanja Popovic
Tanja Popović

TANJA POPOVIĆ

Sedela je u prvom redu i odvukla mnogima pažnju. Već četiri godine je član Gradskog veća Beograda, a tu funkcije će obavljati i u naredom periodu. Tanja Popović je diplomirani novinar, a u politiku je zakoračila početkom decenije u kabinetu Nebojše Stefanovića.

Međutim, nije joj stran ni angažman u privatnom sektoru. Naprotiv, radila je u privatnoj firmi kao marketing menadžer, a kasnije direktor marketinga.

DRAGINJA VLK

Ova odbornica izabrana na listi Srpske napredne stranke, predstavlja nadu srpske politike. Tokom studiranja u Brnu, Draginja Vlk je formirala organizaciju srpskih studenata.

 

 

Političke nauke i međunarodni odnosi su u fokusu njenog interesovanja.

Jako je aktivna u promociji rodne ravnopravnosti, ali i u akcijama sa komšijama na Vračaru.

DOBRILA PONORAC

Gotovo da nema Beograđanina ili stanovnika Srbije da nije gledao neki od brojnih dočeka naših sportista na balkonu Skupštine grada Beograda. Dobrila Ponorac je zadužena da sve protekne u najboljem redu.

 

 

A post shared by Dobrila Ponorac (@zlobrila) on Jan 1, 2017 at 4:34am PST

 

Ovaj diplomac Fakulteta političkih nauka već duži niz godina radi u protokolu gradske skupštine.

Dama iz senke, koja će dati sve od sebe da sve manifestacije proteknu u najboljem redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
ognjen

08.06.2018 20:06

Lepe, mlade, obrazovane

Darko

08.06.2018 20:09

Atraktivne pametne to je ono sto treba Srbiji!

provincijalka

08.06.2018 20:09

Maša Radulović nesebično ulaže svoje znanje i sposobnost da bi se u Beogradu bolje živelo.

NatalijaM

08.06.2018 20:13

Svaka cast svim damama! Primer da lepota i pamet idu zajedno ali i dokay da nase drustvo prkosi rodnim stereotipima! Divan primer za sve devojke!