BURAN PRVI RADNI DAN NOVOG GRADONAČELNIKA: Krenuo ka Starom dvoru, završio u operacionoj sali

Autor:

Vesti

08.06.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić prvi radni dan na toj funkciji počeo je u operacionoj sali, umesto u svom novom kabinetu!

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Radojičić

Kako Srpski telegraf saznaje, prvi čovek Beograda u petak ujutru je krenuo u Stari dvor, ali je usput primio hitan poziv iz dečje klinike u Tiršovoj, koju godinama uspešno vodi. Saradnici su mu rekli da je jedno dete, pacijent kog dugo leči upravo Radojičić, neophodno bez odlaganja operisati i on je odmah krenuo tamo.

- U pitanju je pacijent čiji slučaj doktor Radojičić lično vodi, pa je najbolje rešenje bilo da on operiše. Zato su ga rano ujutru pozvali i zamolili da, ako ikako može, dođe. On se, hvala bogu, ni trenutka nije dvoumio, a kako smo čuli, u tom momentu je baš bio na putu ka kancelariji - ispričao je izvor Srpskog telegrafa blizak gradonačelniku.

Vesić: Vaša informacija je tačna, Radojičić je u petak ujutru bio na operaciji

 

Mada do zaključenja ovog broja do samog Radojičića nismo uspeli da dođemo, zamenik gradonačelnika Goran Vesić potvrdio nam je ova saznanja.

- Tačno je, Radojičić je bio na operaciji, ali ne znam detalje - rekao nam je kratko Vesić.

Radojičić, koji je stručnjak iz oblasti dečije hirurgije i urologije, u Tiršovoj je od 1991. godine. Kako je rekao još kada je postavljen za nosioca liste SNS za gradske izbore, a potom i više puta ponovio, u narednom periodu nastaviće da radi i na klinici. Upravo na njegovu inicijativu pokrenut je veliki projekat "Tiršova 2", čiji je cilj da se izgradi još jedan objekat za lečenje dece. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading