PR Borisa Tadića Marina Komad oštro po Vuku Jeremiću i ostalima: JEREMIĆU, JE L' TI TO LANSIRAŠ RAKETE?

Autor: Republika

Vesti

02.08.2018

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PR Borisa Tadića, Marina Komad vrlo često na Tviteru objavljuje svoje stavove o aktuelnim političkim pitanjima, a ono što joj ovih dana najviše smeta jeste opozicioni "Savez za Srbiju" i oprečne izjave pulena te koalicije - Vuka Jeremića i Zorana Lutovca.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Ona je postavila pitanje da li je logično da dvojica političara koji predstavljaju taj savez tvrde različite stvari o pitanju odnosa Srbije i Evropske unije.

Naime, Zoran Lutovac je izjavio da se u svih 30 tačaka koje je odredio Savez pominje Evropska unija čime je, verovatno želeo da istakne značaj tog pitanja, a onda Jeremić koji bi trebalo da brani boje istog tima, tvrdi da je odnos prema EU važan koliko i lansiranje rakete u svemir. 

Zbog toga se Marina Komad javno zapitala da li Vuk Jeremić u suštini ni sam ne podržava program saveza čiji je član. 

 

 

Ona se osvrnula i na prisustvo Dveri u tom savezu, što je po njenom mišljenju apsurdno jer je srpskoj javnosti poznat stav Obradovićevog pokreta o evrointegracijama. Tu se tek pravci delovanja mimoilaze, što je samo znak koliko konfuznih momenata prati tu grupaciju - "Savez za Srbiju".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
bojan

02.08.2018 10:40

Kakvo veselo drustvo.I reditelj mapet sou da pozavidi.

filistej

02.08.2018 11:24

@bojan - Ma rialiti najgore vrste!

Spale

02.08.2018 10:44

Dugo ce nama trebati da sistem vrednosti , drustvenu svest, nacionalni interes , ne trazimo kroz pojedince vec kroz sveopsti koncenzus. Na zalost ovo podrucije iznedrilo je mnogo ,, poturica,, koji zarad licnih interesa ne percipiraju gore navedene interese drustva u celini. Placamo cenu za koju smo i sami krivi.

Nena

02.08.2018 10:54

Jeremic lansira prazne price, izdao Srbiju, a sad se hvata za poslednju slamku