ĐILAS PLAČE ZA JANKOVIĆEM: Na sve načine pokušava da ga privoli u Savez

Autor: Republika

Vesti

03.08.2018

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač Saveza za Srbiju Dragan Đilas i dalje se nada da će se njegovom savezu priključiti i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Đilas je u intervjuu nedeljniku 'Vreme' rekao da će možda i oni koji još nisu ušli u Savez u nekom trenutku shvatiti da je ova koalicija jedino rešenje.

- Veliki deo svog rada posvetiću da sa njima napravimo što bolju komunikaciju. Možda i oni u nekom trenutku shvate da je Savez jedino rešenje. U svakom slučaju, oni nisu moji politički protivnici. Saša Janković nije ušao u Savez i nas dvojica imamo različite stavove kako bi on trebalo da izgleda, kao i prema Kosovu. Ali mi se umnogome slažemo kako bi ova zemlja trebalo da izgleda - rekao je Đilas.

Sa druge strane, politički analitičar Dragomir Anđelković smatra da je Đilas uplašen i da zbog toga pokušava da uvuče Jankovića u svoj Savez.

- On Savez vidi kao neku vrstu odskočne daske kako bi došao u prvi plan. Zato i pokušava da Jankovića uvuče u koaliciju i tako ga podredi svojim interesima - ističe Anđelković, dodajući da je činjenica da opoziciono biračko telo želi objedinjavanje opozicionih stranaka, a ne pojedine lidere:

- Đilas to koristi i pokušava sebe da predstavi i proda kroz tu priču kao ujedinitelja opozicije. Međutim, većini su jasne njegove stvarne namere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
bojan

03.08.2018 21:11

Treba mu neko ko ima megafon.Koliko Vukova oko plena,kojeg ce prvog neutralisati,ostaje nam u sledecoj epizodi.

Mašnica

03.08.2018 21:16

Samo im još on fali pa da cirkus bude kompletan.

Mašnica

03.08.2018 21:17

I sa njim i bez njega izborni rezultat biće ispod cenzusa.

Fudbaler

03.08.2018 22:23

Funkcioneri opozicije su katastrofalni.Funkcioneri su zaista preterali skroz.