VUČIĆ: Vesić se borio nekad čisto, nekad prljavo, ali se borio! Nije za POREĐENJE SA ĐILASOM!

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić i Dragan Ðilas, jednostavno, nisu za poređenje, kazao je predsednik Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska radova na Koridoru 10 kroz Grdelicu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Pretpostavljam da Vesić nije simpatičan nikome, ili možda malom broju ljudi, a sa mnom je bio u sukobu još od studentskih dana - primetio je Vučić na pitanje novinara o Ðilasovom komentaru na račun zamenika gradonačelnika "nismo svi Vesić".

Vučić je sledećim rečima naveo u čemu je razlika između Vesića i Ðilasa:

- Vesić je bio član DS i borio se za neke svoje ideje još od devedesetih, za razliku od Ðilasa koji nije imao nikakvih ideja. Vesić nije ni tada bio bogat, a mislim da to nije ni danas - rekao je Vučić. 

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Goran Vesić

Proteran iz DS zbog Đinđića

Ali, kako kaže, borio se, "nekad čisto, nekad prljavo, ali se borio", a proterali su ga iz DS jer je bio blizak Ðinđiću, a vrh DS je hteo da se obračuna s Ðinđićevim nasleđem.

Vesić, nastavio je, devet godina nije ušao u DS, ali nije ni jednu ružnu reč o njima rekao. 

Kad je ulazio u SNS, znao je da mnogim naprednjacima neće biti drago jer su oni došli iz SRS, kao što im nisu bili dragi ni ljudi iz G17, odakle je Zorana (Mihajlović) došla, podsetio je Vučić i dodao: 

- Ali, ja sam mu rekao da smo mi neke stvari promenili, neke nove ideje imamo, ako je on za to, a ja ću da platim najveću cenu zbog promene plana, i ako mu se to dopada neka dođe. I, on je samo pratio ono za čim je išao, kao što je činio dok je bio kod Ðinđića - kaže predsednik. 

RepublikaFoto: Betaphoto/B.BOŽIĆ
Dragan Đilas

Đilasu pljačka jedina ideja 

Na drugoj strani, dodao je, Ðilasu je jedina ideja uvek bila samo da pljačka i otima, obogatio se dok je bio na vlasti, sam priznaje 25 miliona evra, a ko zna šta sve nije priznao, niti prijavio...

- I vi upoređuete Vesićevo potkrovlje i to što se on danas bori s Ðilasom? Pa, to su stvari koje moramo da poštujemo, sviđao mi se Vesić ili ne, a prema ovom lopovu i prevarantu...nemam šta da dodam - poručio je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Fudbaler

02.09.2018 15:15

Vesi'a treba postaviti za ministra građavinarstva a skloniti Zoran. Vesić samo može da se izbori protiv ilegalne gradnje i da građavinsku suzbije do kraja.

Nikita

02.09.2018 15:16

Đilas je vodio politiku koja je dovela grad do kolapsa.

paramonte

02.09.2018 15:20

Vesic se uvek bori da ostvari ono sto je najpotrebnije.

Viktorija Vikica

02.09.2018 15:59

Vesić je mnogo toga uradio za grad Beograd, a sa Đilasom se niko ne može i ne treba porediti. On je dno od čoveka, bez ikakve ideje ikada.