DEMOKRATE BI DA "OPERU" FLEKE: Nije bilo raskola u stranci

Autor: Tanjug

Vesti

04.09.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokratska stranka saopštila je danas, a u vezi sa, kako navode netačnim napisima u novinama i elektronskim medijima, da je sednica Glavnog odbora stranke, na kojoj se odlučivalo da li će biti deo SZS, protekla u demokratskoj atmosferi, bez bilo kakve svađe, incidenata ili navodnog raskola.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

DS kaže da je jedan od osnivača SZS zato što je tako odlučila većina članova Glavnog odbora na sednici 2. septembra i da je od 200 prisutnih za tu odluku glasalo njih 180. 

- Sednica je protekla u demokratskoj atmosferi, bez bilo kakve svađe, incidenata ili navodnog raskola" kaže se u saopštenju.

Navode i da odluci o učešću DS u formiranju SZS nije prethodila samo rasprava na sednici Glavnog odbora već se o njoj debatovalo i u drugim stranačkim organima.

Jedan od osnivača i prvi predsednik DS Dragoljub Mićunović izjavio je da nije glasao za ulazak u Savez za Srbiju jer o tome nije bilo debate, da ne valja što se čulo da su oni koji su protiv Saveza u stvari za Vučića, i da ne vredi mahati glasovima "za" SZS, kada su protiv osnivači stranke i "ceo poslanički klub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (149)

Loading
Rajko

04.09.2018 16:24

U šta se pretvorila nekadašnja demokratska stranka, koja je bila pojam i institucija...

Miki

04.09.2018 16:24

Ko poslednji izađe iz DS nek ugasi svetlo, posle narednih izbora kako su krenuli prestaće da postoje.

ivan

04.09.2018 16:25

Ajde gospodo priznaje koliko ste dobili od čika Đilasa??? Ljubi vas majka!!! Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo...

Sofija

04.09.2018 16:26

Tu se ne zna ko pije, a ko placa.