SRPSKI TELEGRAF DOŠAO DO IMENA EKSTREMISTA! OVI ZLIKOVCI OVK SU ORGANIZOVALI BARIKADE

Autor:

Vesti

11.09.2018

05:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po komandi premijera lažne države Kosovo Ramuša Haradinaja nekoliko dobro poznatih zlikovaca rukovodilo je barikadama na Kosovu koje su sprečile dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića mestu Banje.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Tokom posete Aleksandra Vučića Kosovu, šiptari pravili haos

Kako Srpski telegraf saznaje, među njima nalaze se bivši pripadnik OVK i telohranitelj Hašima Tačija Ramiz Ladrovci, koji danas važi za čoveka od poverenja Kadrija Veseljija, zatim gradonačelnik Srbice Bekim Jašari, rođak Adema Jašarija, kao i bivši vođa OVK Sami Lustaku.

Zanimljivo je i da je major kosovske policije Vlaznim Surduli, koji je primećen kako se na barikadama raspravlja sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, u bliskim vezama sa Tačijem i Veseljijem, te da bez njihovog znanja ne sme da napravi nijedan jedini potez na teritoriji Kosova.

Ramiz Ladrovci

Predsednik Glogovca, bio je u ratu i posle rata sa Haradinajem i Tačijem učestvovao u trgovini i švercu. Između njih je došlo do rascepa oko plena i Ladrovci se izvukao ucenama i prešao kod Kadrija Veseljija. Inače, bio je i ambasador Kosova u Tirani, a na to mesto je stupio zamenivši Sulejmana Seljimija, koji je prekinuo diplomatsku službu zbog optužnice da je počinio ratni zločin. U sudskom procesu Seljimi je osuđen na sedam godina zatvora, u istoj grupi sa bivšim predsednikom opštine Glogovac Nedžatom Demakuom.

Vlaznim Surdulji

Major u kosovskoj policiji, direktor Odeljenja za planiranje i operativnu procenu. Iz Gnjilana je, a u nedelju je zaustavio predsednika Vučića na putu ka Banjama. Nije slučajno poslat tamo jer su naveliko poznate njegove bliske veze da Tačijem i Veseljijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašimov klan učestvovao u neredima

Tačijev drenički klan

Ova mafijaška grupa bavila se ilegalnom trgovinom oružjem, kradenih vozila, ljudi, cigareta i goriva. Tim poslovima, uključujući i drogu, bavio se i Haradinijev klan u Metohiji. Većina onih koji su organizovali postavljanje barikada kako srpski predsednik ne bi mogao da dođe do određenih delova Kosova sa srpskim življem nekada je operisala u sklopu dreničkog klana, a tih poslova se očigledno nisu oslobodili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading