SNS: Bora Solunac besan jer više ne može da pljačka Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

14.09.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Novog Sada saopštio je danas da je Bora Novaković, poznatiji kao Bora Solunac, kako navode, Ðilasov i Jeremićev pulen, još jednom pokazao koliko bezobziran i besraman može da bude samo zarad malo publiciteta.

RepublikaFoto: Promo foto

Podsećaju da je Novaković samo u jednom danu napao policajce i pokušao da uvuče i decu u svoje "bolesne političke spletke".

Napominju da je za medije koji promovišu takav "društveni talog, kao što su njegovi stranački šefovi i on", obrazlagao teorije svog "političkog ludila", o navodnim tajnim centrima moći u Vojvodini. 

I sve to, konstatuju, zarad dve fotografije u po nekim novinama koje se, primećuju, prave da su zaboravili ko je zapravo čovek koji govori takve stvari, čovek koji danas ne uspeva da kontroliše sopstveni bes. 

- A besan je jer mu je malo para, jer više ne mogu da pljačkaju Srbiju, da otimaju narodu iz usta. Besan je čuveni srpski letač i preletač Bora Solunac, zato što nije više u prilici da krade bulevare, da pravi kombinacije, da služi tajkunima, da za njih pere pare ... Besan je jer mu ponestaje laži, jer građani nisu zaboravili ko je on, i kakvu je štetu napravio u Novom Sadu. A gradu je ostavio milionske dugove, štetne ugovore, nikad započete a pretplaćene projekte ... - navode iz SNS Novog Sada.

Ukazuju da iz tog, kako navode, njihovog "sveopšteg lopovluka" ni deca nisu izuzeta. 

I to, kažu, pokazuju dvorac Heterlend - simbol kako je žuti režim krao od dece sa posebnim potrebama, zatim, kuhinja za novosadske vrtiće - simbol kako su krali na ishrani sve naše dece.

- To su primeri kako se Novaković, Ðilas, Jeremić odnose prema deci, i prema našoj budućnosti. Tako bi ih i sutra prodali da bi dodali još jednu nulu više na svojim bankovnim računima, kao što su prodavali ''veru za večeru'', kao što su prodavali našu budućnost - navodi se u saopštenju i dodaje da budućnost Srbije i budućnost naše dece više nemaju cenu.

A Novaković, poručuju, može da besni, da udara policajce, da uvlači decu u svoje političke spletke, da viče i preti - Srbiju to neće zaustaviti, niti je skrenuti sa puta u bolju budućnost, u budućnost bez njega i njemu sličnih Ðilasa, Jeremića .. "Za takve tamo nema mesta, jer narod tako kaže, jer ih narod ne želi", stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Milan

14.09.2018 09:41

Nažalost, ali jedan takav čovek, sa "nestvarnim kvalitetima" je obavljao izuzetno visoke funkcije u izvršnoj vlasti tokom niza godina - dobro da smo posle svega ostali "relativno normalni" kao narod!

Darija

14.09.2018 09:41

Sve oni koji zele da se bogate na racun drzave i naroda treba pohapsiti da bi se konacno naucili pameti i odgovarali za svoje postupke.

jelena

14.09.2018 09:43

Lopovima nije mesto na slobodi jer se nikome ne sme dozvoliti bogacenje preko tudjih ledja vec se mora zavesti red kako bi Zakon bio isti za sve.

juta

14.09.2018 09:46

Nije samo on ljut, već cela žuta ekipa na čelu sa Đilasom!